Vitsi miten ihanaa, että tänään oli taas energiaa kuvata blogia. Joskus päivät vaan menevät. Torstaina pitäisi olla hyvin aikaa kuvata ja kirjoittaa. Ja perjantaina. Ja kuitenkaan energia ei vaan riitä. Kun joskus sitä ole yhtään ylimääräistä. Tiedättekö - tai tiedätte kyllä. Joskus tuntee vain olevansa ihan pohjalla eikä jaksa mitään. Tai jaksaa just ne pakolliset, mutta kaikesta muusta on pakko luopua. Haluaa vain levätä. 

Yksi asia, josta pidän kynsin ja hampain kiinni, on treeni. Sinne lähden aina, vaikka energiat olisivat ihan lopussa eivätkä jalat oikeasti edes jaksa hypätä niin ylös kuin tavallisesti. Lähden silti ja hyppään sen verran kuin jaksan. Koska tiedän, että treenin poisjättäminen tekee vain pahemmaksi.

Ja yksi asia, jota stressaantuneena tai väsyneenäkin haluan tehdä ja joka rentouttaa, on neulominen. En tiedä mitä tekisin ilman pehmeää lankaa ja puikkoja. Ihan oikeasti. Se laskee stressitasoa välittömästi. Se on mun meditointia. Vähän vaikeina aikoina ihan huomaan, miten kaipaan neuletyöni ääreen ja miten tarvitsen sitä rentoutuakseni. Se auttaa aina. 

 

Niin että oli oikeasti ihana huomata, että tänään sitä energiaa taas oli blogin tekemiseen asti. Se on niinkuin terveen merkki mulle; että jaksaa tällaista kuvaamista. :D Ehkä pieni osa kunniaa kuuluu tälle ihanalle leo-mekolle (Object), tää on mun mielestä niiin ihana, helppo hymyillä!

Hyvää, levollista viikonlopun jatkoa. Tee jotain hyvää mieltä tuovaa ja stressiä poistavaa. <3

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010