Heip <3

Täällä on isojenkin oppilaiden koulut alkaneet rytinällä; tänään oli yläastelaisten eka päivä. Jännää nähdä miten tää tästä etenee; tuntuu että pienet jotenkin vielä yrittävät noudattaa aikuisten sääntöjä, mutta noi isommat oppilaat olivat kai vähän liian innoissaan toistensa tapaamisesta pitääkseen etäisyyttä. Toivotaan että kaikki ovat - ja pysyvät terveinä. Onpahan ainakin kiva nähdä niitä.

Jotenkin tuntuu että tää lockdown on suurimalle osalle tehnyt tosi hyvää. Siis niille, joilla ei ole ollut huolta terveydestä eikä taloudesta. Lapsille ja nuorille. Moni on tarvinut hidastusta. Enemmän aikaa perheen kesken. Aikaa tehdä läksyjä ja tehtäviä omaan tahtiin. Ettei tarvitse juosta harrastuksissa eikä kyläillä. On saanut vetäytyä omaan pesäänsä ja mennä etanan vauhdilla. Luulen, että monelle se tullut jopa tarpeeseen. Niinkin tarpeeseen, että ehkä koulua, kavereita ja rutiineita osaa arvostaa ihan uudella tavalla. Ja ehkä osaa kuunnella omia tunteita paremmin; jäädä kotiin silloin kun taas tarvitsee etanan vauhtia eikä edes yritä olla mukana kaikessa. Hirmu tärkeitä taitoja ja tuntemuksia, joita on ollut hyvä pakosti harjoitella.

Tää aika ja nää päivät menevät niin nopeasti. 

"Vähänpä tiesin, että päivät jotka tulivat ja menivät olivat elämä." on niin hyvin sanottu. En haluaisi elää oikeastaan yhtäkään päivää muiden tahtiin, kiireessä, kiukkuisena tai väärien ihmisten kanssa. Ilman jonkinlaista sisäistä balanssia ja hyvää oloa. Jokainen päivä on aika iso osa elämää, jokainen päivä merkitsee.

Mun mekko on Vilan ja pakko mainita asiasta kun nyt tiedän että monelle esimerkiksi juuri Vila-kauppialle tämä lockdown ei ole tehnyt hyvää. Jos haluat tukea 19 paikallista Vila-putiikkia (maailmanlaajuisen verkkokaupan sijasta) ja niitä pyörittäviä kahta suloista naista, ota yhteyttä instagramissa Vila_ig -tilille, kysy voisiko heiltä tilata vaikkapa tätä mekkoa. En malta odottaa että sää lämpenee ja tässä saa kulkea sääret paljaina. <3

Sunnuntaina tuli muuten yhtäkkiä kesken grillailun kamalan kylmä ja justiinsa ehdimme sisään ennen hurjaa raekuuroa. Sen jälkeen ilma on pysynyt aika viileänä. Huolestuttaa vähän miten käy justiinsa maahan kylvettyjen porkkanoiden ja retiisien kanssa. 

 

Hyviä vointeja. Koitetaan jaksella. Ja nähdään pian. <3

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram