Ja oman pihan kirsikankukkia. Ja syriinejä. Kohta puhkeavat syriinitkin kunnolla kukkaan.

Vappuaatto oli yhtäkkiä niin jääkylmä, että pidin tasaista takkatulta koko torstain. Ja pysyin sisällä. Ollilla oli kaksi läheisintä jalkapallokaveria syömässä tortilloja. Muita luokkakavereita sekään ei ole nähnyt kuuteen viikkoon.

Täällä on maanantaista asti ollut päiväkodit ja koulujen 1.-4. luokat auki. Meillä siis Aino on käynyt koulussa, Olli jatkanut kotikoulua. Ja mulla ollut osittain koulutyöpäiviä ja osittain kotikonttoria ja videotapaamisia. Kahden metrin sijasta riittää pitää metrin etäisyyttä ja viikon päästä saa jo kokoontua 50 ihmisen porukoihin kokouksiin ja juhliin viiden ihmisen sijasta. Jos onnistuu metrin etäisyyksillä tietysti.

Isompien oppilaiden koulujen alkamisesta ei vielä tiedetä mitään, seuraillaan vielä miten noiden pienten aloitus etenee.

Myös kampaajat ja kauneushoitolat avasivat ovensa maanantaina kuuden viikon tauon jälkeen! Ne ovat olleet auki ilta kymmeneen joka päivä tällä viikolla. Huomaatteko mun hiuksista? :D Kävin kampaajalla juuri sinä torstaina, kun tieto lock downista tuli ja kaikki suljettiin. Tältä näyttää siis kuuden viikon juurikasvu. :D Mut ei se mitään, kesä ja aurinko vaalentavat senkin, ei tässä mitään hätää.

Huomenna meidät on kutsuttu syntymäpäiville, joihin vieraat on jaettu viiden hengen ryhmiin ja kullekin ryhmälle annettu oma kellon aikansa kyläilylle. 

Tällaista tää meno on. Hitaasti, mutta varmasti eteenpäin.

Taas on koko päivä kapsutettu pihaa, nyt on pakko mennä pesemään mullat ja otettava jotain herkkua sohvalle. <3 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram