Tässä toukokuussa ei olla paljon sisällä oltu. 

Olen puuhastellut (kuten tiedätte) ihan kauheasti pihassa; yrittänyt tehdä siitä mun näköistä. Viimeisin projekti oli kivillä laatoitettu polku. Se on sellainen pieni polku autopaikalta talon etupihalle, joka on kivillä laatoitettu. Polku oli vain aivan umpeen kasvanut, ruohoittunut ja rikkaruohoittunut. Olisinpa taas älynyt ottaa kuvan, se oli aika villi. 

Koska talon takana oli (ja on edelleen) kasa laatoituskiviä, päätin käyttää kasaa johonkin järkevämpään ja laatoittaa polun rikkaruohojen kiusaksi umpeen. Lapioin ruohot pois ja kitkin loppuja rikkaruohoja niin että sormet ovat rakoilla. Ja kannoin kiviä niska limassa polun laatoiksi. Siitä tuli aika nätti, eikö?

Ja mikä onni, että pihasta paljastui valtava syreeni! En tajunut etupihan yhtä pusikkoa syreeniksi ja olin jo ihan varma, ettei mulla ole sitä.

Viikonloppuna oli taas yövieraita, pyöräilimme läheiselle maatilalle kuuntelemaan konserttia ja lapset nautiskelivat lapsenvahdin seurasta (sellainen teini-ikäinen poika, joka etenkin Ollille on suosikkivahti).

Ja mun talon vieressähän on pieni lampi, jossa lapset käyvät niin aamu- kuin iltauinneilla. Olli pomppasi aamusta uimahousuihin, juoksi lammelle ilman pyyhettä ja tuli muutaman minuutin kuluttua kotiin kuivattelemaan. Samaisesta lammesta lapset rakastavat myös pyydystää nuijapäitä; se ei oo siis ihan mun uimapaikka. 

Moni käy täällä kyllä jo meressäkin uimassa, ihan hurjan lämpimät ilmat! Kuumin toukokuu kai ikinä. Munkin täytyy kai jo kohta. Ajatella jos toukokuussa jo heittää talviturkin ihan nautiskellen. Mitä tästä kesästä vielä tulee. <3

 

(hame Second Female, toppi Cubus ja espardillokset Stockholm Design group)

Kommentit (3)

Marjaana
4/3 | 

Ihana hame! Voisitko kertoa mistä tuollaisen saa?

Pauline
6/3 | 

Hei, olisiko sinulla mahdollista laittaa postauksiin jonnekin alas vaatteiden merkit, ne kyllä kiinnostaa. Ihana, että jaksat. Oletko vielä kalastajan vaimo? Toivon jaksamista ja kaikkea hyvää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010