...ja takki myynnissä!

 

Hyvää loppiaista teille joilla on vapaapäivä ollut - täällä on alkanut työt ja koulut. Mun työkuvioissa on tällä hetkellä vaikea pysyä mukana, mutta yritän kertoa lyhyesti. Mullahan on ollut vuosi virkavapaata monivuotisesta työpaikasta naapurikaupungissa. Olen vaihtelun vuoksi tehnyt oikeasti ihan samaa kouluterkkarihomaa omassa kotikaupungissa. Nyt tammikuun alusta mun vuoden virkavapaa sitten päättyi ja palasin omaan vanhaan rakkaaseen työpaikkaani. Olen kuitenkin saanut viran myös täältä kotikylästä, joten palasin vanhaan työhöni nyt vain irtisanomisajan eli kolmen kuukauden ajaksi. Huomaan, että olo on raskas ja haikea, sillä viihdyn molemmissa ihan älyttömän hyvin. En haluaisi irtisanoutua enkä sanoa heippoja kenellekään. Kun tässä elämässä voisi vaan jakautua. Enkä tajua miten järjestän itselleni näin paljon muutoksia - pienempikin riittäisi pitämään elämän jännänä! Minä - rauhaa, tasapainoa, hiljaisuutta ja tylsyyttä rakastava introvertti ihminen. Huokaus.

Loppiaislenkkiä emme siis töiltämme ole tehneet (tänään oli sitäpaitsi taas ihan sateista), vaan kuvat ovat lauantailta. Otin lenkille mukaan Parajumpersin takkini, jonka nyt laitan myyntiin Facebookin puolelle -kurkkaa täältä jos kiinostaa. :)

 

Ja kiitos ed. postin kommenteista. <3 Siellä varmaan vielä on muutama julkaisematta - ajattelin nyt aktivoitua niin julkaisemaan kuin vastaamaankin. En ole vielä ehtinyt vastailemaan mutta yritän tehdä sen huomenna. Huomaan etten kirjoittanut tarpeeksi selvästi enkä aio siitä kauheasti kirjoitellakaan, mutta teille jotka olette vaivautuneet kommentoimaan haluan vastata. Kiitos että kirjoitatte. <3

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010