Heip, olimme tovi sitten erään kukkakaupan avajaisissa - Olavin sisko toteutti haaveensa ja avasi oman ihanan putiikkinsa keskelle Arendalin kaupunkia. Mun tehtävä oli kuvata juhlissa - ne olivat tosiaan juhlat, joissa tunnelma oli katossa, ruoka kaunista ja myytävät tuotteet etenkin! Mietin aina (missä tahansa) kukkakaupassa käydessäni, että siellä olisi varmaan ihan unelma työskennellä. Ympärillä on aina kaunista, tuoretta kukkaa ja tuoksu raikas. Tai yleensä myös huumaavan ihana!

Kukkien ja ruoan lisäksi mun mielestä toi osterimies Norwegian Shores -firmasta oli myös aika kiva. ;) Se valmisti oikeasti niin maistuvia ostereita, että moni jonotti makupalaa useampaan kertaan. Mun suosikkiosteri oli maustettu muumuassa inkiväärillä ja granaattiomenalla. Veikkaan, että myös omenahillo oli hyvä lisuke. 

Me lähdimme kotiin jo auringon vielä paistaessa, mutta kuulin, että viimeisimmät viihtyivät aamutunneille asti. Voin sanoa, että mulle väsytys olisi varmasti joka tapauksessa tullut jo siinä puolenyön paikkeilla aika akuuttina - hyvä että vetäydyimme hyvän sään aikaan. 

 

Nyt lähden käymään Marialla viinilasillisella ja aamulla olisi jumppa. Jollei kaikki muutkin nauti helteistä ja viinilasillista, saapi nähdä tuleeko muita treenailemaan. Hyvää, helteistä viikonloppua teillekin. <3

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010