Brekkestø on täällä meidän kotikylillä sellainen veneilijöiden ja mökkeilijöiden pieni kesäkeskus, jossa on toki vakiasukkaita ympäri vuoden, mutta elämä vilkastuu aina lomakauden aikana. Sinne on hauskinta tehdä retki veneellä, mutta saareen pääsee myös pitkää, korkeaa siltaa pitkin. 

Tiistai-iltana olimme yhden talon takapihalla kuuntelemassa Cornelis Vreeswijkin balladeja. Pienellä takapihalla sadan muun ihmisen kanssa. Istuimme talon rappusilla, jotkut pienellä kalliolla ja toisilla oli mukana omat tuolit. Tiedättekö ruotsalaisen Cornelis Vreeswijkin; hollantillaissyntyisen, aika kovaa elämää viettäneen ja jo tovi sitten kuolleen lauluntekijän? Cornelis kirjoitti suhteellisen lyhyen elämänsä aikana satoja herkkiä, kriittisiä ja hauskoja balladeja, jotka sopivat aivan ihanasti keskikesän iltoihin tunnelmaa luomaan; suosittelen tutustumaan. 

Meillä on ihan helteet. Kuumaa aamusta iltaan. En ole ihan varma haluanko lähteä täältä Suomeen. ;) Meidän pikkukylä on niin ihana kesällä. Olen lainannut taloni ystävälle siksi aikaa kun olen itse poissa. En yhtään ihmettele että se halusi muuttaa mun taloon.

Tulee ikävä kotiin. Mun ihanaan kotiin.

Mut sit tulee varmasti taas ikävä Suomeen kun pitää palata. Ikävä on aina merkki jostain hyvästä. <3

Sormet ristissä toivon lämpimiä kesäpäiviä myös Suomeen!

 

(ja yksi Cornelis Vreeswijk suosikki, jonka olen kyllä muistaakseni ennenkin tänne vinkannut:)

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram