Kortteja tai ainakin pieniä kesämuistoja Meripäiväviikonlopulta. Ei niin että olisimme juuri mitään Meripäivien runsaasta annista kunnolla hyödyntäneet, mutta tunnelma on aina spesiaali. 

Olemme viettäneet Suomilomaa tuttuun tapaan omassa porukassa, paljon saunoen, ilman meikkiä, hiukset pörrösotkussa ja teepaita päässä. 

Ihan parasta lomaa. Vähän niinkuin toi Merimuseo Vellamosta bongaamaan teksti joutilaisuudesta. Raha ja rikkaus eivät tosiaan kulje käsikädessä eikä rahalla voi hankkia tärkeimpiä rikkauksia kuten vaikkapa hyvää oloa tai terveyttä. 

Siksi tällainen on ylellisintä lomaa; aika, joka on käytetty hyvin (ei välttämättä tehokkaasti) ja tärkeiden ihmisten kanssa. <3

 

Kommentit (14)

Vierailija
2/14 | 

Voi taivas kuinka kaunis kuva sinusta toi jossa varjostat kädellä silmiäsi. Jos näytät tuolta meikittä, et tarvitsekaan meikkejä mihinkään!
Mistä ja minkä merkkisiä mahtaa olla siskon kukkamekko ja vaalea laukku?

rakastan, en rakasta.......
3/14 | 

Johanna...oot niin hyvä tyyppi! Sinun blogisi on best!!!!Aina luen blogiasi, piristyn.......,,ikävöin Suomeen, täällä paskamaisessa Ruotsissa.....Elän niin hetkissä....kun inspiroit! Kyllä tästä selviän, pakkoruotsi...

-mummeliini 

Vierailija
6/14 | 

Kotka on kiva kesäkaupunki. Siellä on illalla jazzia puistoissa, jos pääset irtautumaan.
Olen tehnyt ohjeillasi tosi monta pantaa ja nyt tulee pipoja putkessa, kiitän ohjeista. Syksyllä ei siis päätä palella, ei tosin näillä helteilläkään. Kivaa Suomen reissun jatkoa!

Vierailija
8/14 | 

Kauniita kuvia. ☺️ Mistä tuo ihana käsilaukku on. Kuvassa jossa Olli pitelee sylissä olevaa pienokaista kädestä.

Äiti minäkin
9/14 | 

Johanna, olen huomannut, että sinulla on oikean jalkaterän päällä ihomuutos, vaaleampi kohta ruskeassa ihossa. Näkynyt monessa postauksessa. Ihan itsesi vuoksi, käy näyttämässä ihotautilääkärille, ettei ole vakavampaa. Minulta on leikattu kolme melanoomaa, siksi tarkkailen muidenkin ihoa. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Käyttäjä21759
Liittynyt2.8.2018
10/14 | 

Elämä on parhaimmillaan pienissä, ohikiitävissä hetkissä. Sieltä ne siirtyvät sydämen ja mielen sopukoihin, joissa ne onneksemme pysyvät ja niitä voi maistella uudestaan ja uudestaan.. 💕

Vierailija
11/14 | 

Nautitaan nyt kun on lämmintä ja kesätuuli ja aurinko hyväilevät ihoa. Parasta!

Vierailija
12/14 | 

Ihanan, aidon tunnelman voi aistia! Onko tuo punainen mekko mistä ostettu? näyttäis olevan juuri hyvän mittainen ja mallinen mullekin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram