Tällaisia vähän huonolaatuisia kuvia on tullut dokumentoitua aika erikoisista työpäivistä. Laitoin ensimmäisen kuvan instagramiin pari päivää sitten ja se on ollut mun kaikkien aikojen tykätyin kuva. Vau. Kiitos. Kertoo aika paljon terveydenhuollon arvostuksesta ja siitä, miten monia (kaikkia) tää nyt koskettaa. Tätä koronajuttua ei voi olla kuulematta vähän joka puolelta, mutta kun se nyt mulle(kin) on tosi iso osa arkea, työpäivää ja ajatuksia niin päivitän vähän tännekin. Ensi kerralla sitten taas jotain kevyempää.

Huomaan nimittäin että mun juttu ei ole tallentaa mitään mega arkirealismia tänne, hehe - nautin niin paljon enemmän esteettisesti miellyttävän blogipostauksen tekemisestä ja arjen kauniiden yksityiskohtien kuvaamisesta. 

Olen aika väsynyt tästä viikosta. Testaamme siis ihmisiä Drive in - systeemillä auton ikkunasta. Minä ja Ragnhild. Niitä harvoja ja valittuja; ei täälläkään kuka tahansa testiin pääse vaan lähinnä ne, jotka työskentelevät terveydenhuollossa ja joilla on oireita. Ulkona seisominen jatkuvassa liikkeessä ja aika tarkkana kuin porkkana uusien työtehtävien parissa on väsyttävää. 

Noin niinkuin tilanteen kannalta en ole niin hirmu huolestunut sairastumisesta tai tartuntojen määristä tai edes kuolemista, vaan koronan jälkivaikutuksista ihan normaaleissa kodeissa. Taloudellisista huolista, perheväkivallasta, ei- toivotuista raskauksista; mitä nyt ihmiset tekevät. Ne lapset, joilla ei ole kotona hyvä olla ovat nyt aika yksin. Huonoja asioita neljän seinän sisällä saattaa nyt tapahtua paljon helpommin. Kukaan ei puutu, kukaan ei tule häiritsemään.

Näitä minä mietin. 

 

Onneksi monilla on asiat hyvin ja moni voi käyttää hyväkseen tätä tilannetta ja rauhoittua nauttimaan lepovahiteella. Koitetaan myös - nyt jos koskaan - jaksaa olla kivoja toisillemme. <3 Nyt meillä on kerrankin aikaa olla hyviä vanhempia ja aikaa olla läsnä. Tällä ajalla voi olla suuret vaikutukset myös siihen, miten lapset kokevat ja muistavat meidät vanhempina. Jaksamista koteihin, teette hyvää työtä siellä tekin! :)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram