Paljon mitään ei voi tehdä eikä mihinkään mennä, mutta onneksi meillä on tää luonto! Luontoon voi onneksi vielä mennä ja se onkin paras paikka.

Lapset eivät olisi millään viitsineet lähteä ulos, mutta lopultansa olimme reissussa yli neljä tuntia eikä kenelläkään ollut kiire kotiin. 

Bongasimme sinivuokkoja, leskenlehtiä ja jopa valkovuokkoja ja lapset opettelivat kotikoulun hengessä puulajeja. 

Joku oli tehnyt kunnon luontopolun yleiselle retkipolulle; siis kiinnittänyt kysymyksiä puihin sopivin välimatkoin niin, että lapset juoksivat innoissaan seuraavaa puuta etsien. Ihan superhyvä idea aktivioda lapset! Suosittelen. Kymmenen kysymystä, pari sataa metriä väliin ja loppuun vastaukset. Saa lapset liikkeelle. 

Ja sen jälkeen makkarat nuotiolle. <3 

Tällaiset päivät ovat niiiiin parhautta, oikein kunnon onnellisuusruiske kaiken koronan keskelle. Ihan onni että tällaista voi tehdä hyvällä ajalla, ilman että pitää valita mitään muuta pois. Kun mitään muuta ei nyt ole. 

Kuuntelin muuten juuri uutisista että Italiassa kuolonuhrien määrä vain nousee; edellispäivänä yli 600, nyt yli 700 kuollutta päivässä. Luvut alkavat olemaan jo tosi korkeita. Ikävä muistutus siitä, että tän kanssa ei kannata leikkiä, kukaan ei halua kokeilla noita lukuja. Nyt on vaan paras pysyä kotona ja yrittää tehdä kaikkensa tartuntojen katkaisemiseksi. 

Me katamme nyt pöytään Ollin onkiman meritaimenen. Laitan siitä ohjeen ja kuvia pian! Nam. Hyvää lauantai-iltaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram