Heip ja teveisiä Oslo - Lillestrøm -reissusta!

Olen tämän viikon terveydenhoitajakongressissa (ehkä joku parempi nimitys suomeksi?) - täällä meitä on yli kuusisataa kollegaa! Juhuu! Paljon mielenkiintoisia luentoja (ja pari vähemmän mielenkiintoista) ja paljon hyvää ruokaa. Tänä aamuna kävi jo vähän pelkkä syöminen ja luennoilla istuminen ahdistamaan, joten juoksin kympin ihan uusissa maisemissa. Teki superhyvää. Loppupäivä onkin sitten taas syöty ja istuttu. 

Ajattelin pitkästä aikaa (tähän vahvasti ammattipainoitteisen viikon keskelle) laittaa ihan vaan asujuttuja; neljä samantien. En ollut kyllä pakatessani huomioinut lainkaan juhlaillallista, jonne kaikki saapuivat tosi hienoina. (Eikä ole muuten terveydenhoitajat mitään tylsää tätijengiä; täällä on niin upean ja tyylikkään näköisiä naisia!) Onneksi mullakin oli yksi edes vähän illalliskelpoinen mekko mukana - kengät sitten ovat pysyneet samoina koko reissun juoksulenkkiä lukuunottamatta. ;)

Norjassa terveydenhoitajakoulutuksesta on muuten viime vuosina tullut supersuosittu -ja siis vaikeasti sisäänpäästävä. Meistä puhutaan paljon mediassa ja viimeistään Skamin (nuorisosarja) myötä ammatista on tullut jopa trendikäs. Terkkarista on tullut sellainen oikeasti hyvä tyyppi, joka haluaa oikeasti tehdä hyvää. Ihan mahtavaa, hyvä me. :)

 

Yksi hyvä juoksubiisi muuten vielä. Ehkä vähän rauhallisemman puoleinen, mutta kiva vaikka listan viimeiseksi. Tai ekaksi. Testasin justiinsa. Ja toimi.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010