*Kaupallisessa yhteistyössä IBA -huonetuoksut

 

Olenkin jo kertonut meidän eteisen siistimisestä ja esitellyt sen uutta ilmettä (vieläkin ihmettelen joka päivä kotiin tullessani miten täällä on näin freesiä!), mutta yksi pieni melkein näkymätön juttu on mainitsematta. Tuoksu.

Eteinen on tosiaan vähän niinkuin kodin käyntikortti ja siellä käy kaikki ihmiset, jotka kotona vierailee. Ja useammatkin. Postimiehet, rahankerääjät, myyjät, lasten kavereiden vanhemmat, jotka eivät muuten tule sisälle asti. Kaikki. Siksi on tosi miellyttävää, ettei eteinen ole vain siisti, mutta myös tuoksuu hyvälle (nyt kun kerran olen aloittanut, niin panostetaan täysillä! :D). Tuoksu antaa mukavan rauhallisen ja raikkaan tunelman koko kodista. 

Mun hyvän ystävän kotona on eteisessä niin ihana tuoksu (jota olin kadehtinut, mutta laiskana koskaan tehnyt asialle mitään), että tämä yhteistyöpyyntö tuli kun tilauksesta; vihdoin meilläkin. IBAn huonetuoksuissa on lisäksi kiva ulkonäkö; purkki on kovin huomaamaton, mutta samalla sopivan tyylikäs sijoittaa sisustuksen sekaan. 

Meidän eteisessä tuoksuu nyt siis Cotton fresh and white lilac - aluksi sijoitin sinne kaksi putelia, mutta huomasin myöhemmin, että yksi riittää oikein hyvin (tuolla melkein rappujen alla). Harvahan haluaa mitään selkeää tuoksua, vaan pienen, raikkaan tuulahduksen silloin tällöin. 

Muutamalla eurolla saa siis tehtyä aika ison eron tunnelmaan!

 

(Sorry, ed. postauksen Kalevala -voittaja joutuu vielä odottaa perjantaihin asti; mutta toisaalta, vielä ehtii kommentoimaan! Ja sorry niille, jotka eivät näitä kaupallisia yhteistöitä oikein meinaa sietää; toivon että saatte näistäkin kivoja vinkkejä ja muistutan näidenkin olevan aiheita, jotka olen poiminut muiden joukosta mulle itselleni mieluisina ja tärkeinä. Mulle nämä yhteistyöpostaukset ovat kivoja pieniä inspiraation pätkiä ja arjen luksusta, joista ei kuitenkaan ehkä olisi tullut kirjoitettua blogiin jollei joku olisi pyytänyt! Tuoksu olisi saattanut päätyä tonne kaapin päälle kenenkään siitä tietämättä. :D Älkää siis ihan teilatko yhteistyöjuttuja, vaikka niitä juuri nyt tuntuukin olevan aika paljon. <3 Nekin ovat kaikki aidosti osa elämää (ja saattavat joskus reipastuttaa jos hidastunutta postaustahtia! :D). Kiitos <3 

Kommentit (13)

Marke
14/13 | 

IBAN-tuoksuja saa varmaan Suomestakin??? Sun blogissa perjantain punaa ja purtavaa oli ihana vaalean ruskea

laukku, tommoista olen etsiskellyt eli minkä merkkinen laukku on ja voiko tilata netistä, kiitos tiedoista!!!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
15/13 | 

Joo saa toki Suomesta 😊
Se mun nahkalaukku löytyy etsy.comista jos etsit valmistajan Sanumi leather. 😊 Tilasin siis etsystä, tuli nopeasti ja on oikein laadukas (kestää hurjia painoja!) 👍

Vierailija
16/13 | 

Huonetuoksut on astmaatikon painajainen, ihan turhia, jos on normaali siivous tehty.

Vierailija
18/13 | 

Tykkäisin tosi paljon huonetuoksuja käyttää, mutta pelkään niiden turvallisuutta. Tuoksukynttilöistä olen ainakin kuullut kamalia - osaisitko yhtään vastata tällaisten tuotteiden turvallisuuspuolesta?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
19/13 | 

Hmm, osaan sanoa vain sen, että näiden sisältämät eteeriset öljyt täyttävät kestävän kehityksen kriteerit. Muuten en keksi että nämä voisivat olla vaaraksi. Mietin juuri tuolla Italiassa käydessä, kun kaikkialla siivottiin ja pestiin paljon ja tuoksui niin hyvälle, että eipä ne pesuaineidenkaan tuoksut ihan viattomia ole - mutta kyllä niitä ihmiskroppa kuitenkin kestää haistella 😊

Vierailija
20/13 | 

Ihan turhaa krääsää ja kemikaalirasitusta.

Vierailija
22/13 | 

Ugh! Nykyään on niin paljon astmaatikkoja ja tuoksuallergikkoja, että tuollaiset "freesit tuulahdukset" on aika tehokas keino karkoittaa ne postinkantajat ja lasten vanhemmat pois eteisestä pyörimästä.

Vierailija
23/13 | 

Minuakin hieman arveluttaa, kuinka terveellisiä tai edes tarpeellisia tuollaiset "tuoksuttaja" ovat. Onko niitä muiden kuin valmistajan puolesta tutkittu? Tietenkin jokainen päättää itse, miten kotonaan toimii. Itse yritän välttää kaikkea turhaa kemikaalista lisälastia, varsinkin lasten vuoksi.

Vierailija
24/13 | 

Tuoksut olisi ihania. Astmaatikkona saan niistä kuitenkin kohtauksen ja joudun kantamaan adrenaliinia mukanani näiden tilanteiden varalta. Tietää aina ambukyytiä sairaalaan myös.

Anna-Mari
25/13 | 

Mistähän kummasta tuommosen tyylikkään tuoksun saisi hankittua täällä Pohjois-Suomessa, osaatko vinkata? Myykö niitä perusmarketit vai mistä niitä sais? Tuoksua ei saa olla liikaa, se on ihan tosi. Pieni tuulahdus on just hyvä! :D

Eira
26/13 | 

Kiitos vinkistä, sopuhintainen ja saa vielä Prismasta, ainakin Turun alueella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012