Olemme nikkaroineet terassin viikonloppuna. Emme ole vielä saaneet lupaa koko talon rakentamiselle, mutta koska sormet syyhyävät ja koska asumme paljon ulkona, päätimme kunnostaa terassia. Vähän korkeammaksi ja paremmaksi kuin edellinen. Ilta-auringon tähden lähinnä. Ei niin, että ihan kauheasti voisin ottaa tästä kunniaa itselleni, mutta kyllä me oikeasti molemmat teimme kolme ihan täyttä työpäivää ylitöineen. Minäkin. Pyörittelin ainakin kiviä. Mietin, että olemme molemmat sellasia talkootyyppejä, joista on kiva tehdä koko ajan jotain. Työmuurahaisia. Mutta sitten mietin, että joo minä olen työmuurahainen - mutta Olav on työhevonen.

Eihän tää valmis vielä ole. Miten näissä aina onkin paljon kuviteltua enenmmin hommaa? Ehkä siksi, että terassi ei ole koskaan pelkkä terassi, siihen tulee aina jotain lisähommaa. Maalausta, uusia tuoleja, istutusta, kivipolkua soraan, mullan kaivamista, kivien kantamista, liian vähän ruuveja. Parit rappuset terassin ympäristöön vielä kun ei tää pihakaan ole ihan tasossa.

Käytimme kai yhden kokonaisen päivän kivien kantamiseen, sillä halusimme tehdä terassin ympärille/alle kivimuurin sekä kiviraput terassille. Tässäkään hommassa ei riittänyt tietysti kivien kantaminen, vaan koko muuri oli aika (raskas) palapeli. Mulla on kädet niin kipeät ranteista kyynärpäihin etten pysty melkein edes neuloa ja yöllä heräsin kun hartiaa särki. 

Mutta kyllä siitä tulee kaunis. Ja pari tuntia lisää ilta-aurinkoa. Nyt on enää kaikki kivat jutut jäljellä; istutukset ja huonekalut paikoilleen. Ja aidan ja portin taakse, takapihan takapihalle vähän istutuksia ja keittiöpuutarhaa puulaatikoihin. Siellä olen tänään iltapäivän ja illan lapioinut. Kummasti kello aina tulee kahdeksan ennen kuin huomaakaan.

Ihan hyvä ettei olekaan vielä valmis. Mitä me sitten tehtäis jos ei mitään tekemistä olisi. <3 Innolla kerron pihakuulumisia tässä kaiken homman varrelta! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram