Täällä(kin) on ollut megakuumaa. Ja täälläkin on tänään alkanut viiletä ja sataa. Mutta kuvat ovat viikonlopulta. Kun vielä söimme aamupalat ulkona, kävelimme paljain jaloin kaupungin läpi rantaan uimaan (tässä mekossa ja sen jälkeen istuin terassilla puolimärässä mekossa pari tuntia). Nopeasti kesä kuivattaa. Mekko on Faithfullin; alesta toki. Mulla ei oo montaa näin lyhyttä mekkoa; olen kaikkein mieluiten sellainen midi-mittainen, mutta tällainenkin on ihana omistaa kuumien päivien varalle. Enkä varmaan koskaan raaski ostaa näin kalliita mekkoja normaalihintaisina, kaikki mun ihanuudet ovat kai joko alesta tai secondhandia.

Ja meille on muuttanut kissa. Olavin kissa. Olen itse ehdottomasti enemmän koiraihmisiä (tai kani), joten tähän on vähän totutteleminen, mutta eläin kuin eläin talossa on aina ihana joten kai meistäkin vielä kaverit tulee. Kunhan se ei liikaa tuo kuolleita hiiriä ja lintuja sisälle. Kerran Olavilla löysin sängyn vierestä oravan pään ja kropan. 

Mulla on vielä melkein kolme viikkoa töitä ennen lomaa, mutta tämä kuumuus on jo tuonut ihan lomafiiliksen. Oikeastaan tuntuu ihan siltä kuin olisi jo ollut lomalla eikä loma ole vielä alkanutkaan. Ja oikeastaan tuntuu vähän siltä, että koko kesä on lomaa ja välillä käy vain töissä tapaamassa kavereita ja syömässä lounaan. 

Enkä tiedä miten raaskin jättää kaikki mun ruusut tänne kun myyn talon. Kaikki mun Leonardo da Vincit. Täytyy istuttaa yhtä paljon uusia uuteen taloon. Ja suunnitella piha tosi hyvin. 

Mut nyt. Hyvää illan jatkoa. <3 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010