Kaupallinen yhteistyö

* Kaupallinen yhteistyö Oslo Skin Labin kanssa

 

Olen muutenkin tyyliltäni aika luonnollinen tyyppi, mutta etenkin kesällä kauneus on parasta ottaa kevyesti! Siis ilman meikkiä tai peiliä tai vaivannäköä. Voi olla että jokunen hius nousee villisti tai vaatteet repsottavat, mutta kesäisin iholla on vielä helpommin terve, onnellinen hehku. Mikäpä sen parempi meikki tai kaunistaja kuin onnellinen hymy ja raikas iho, vai mitä?

Tähän kesään on taas sattunut Oslo Skin Labin testikausi, joka mun kohdallani on tarkoittanut etenkin näkyvien ihohuokosten häviämistä tai ainakin huomattavaa pienentymistä. Veikkaan, että ryppyjä mun ihotyypilleni ei niin herkästi tai aikaisin tule, mutta mulla riesana on juuri helposti suuret ihohuokoset, joiden supistaminen on usein haasteellista - tai jopa mahdotonta.

Uskon muutenkin, että kollageeni auttaa uusimaan ja rakentamaan ihoa ja näin pitämään sen napakampana. Ehkä ne suuret ihohuokosetkin näkyvät helpommin "löysällä" iholla. Sitä yritän välttää - ihan mahtavaa että joku näin luonnollinen ja helppo konsti auttaa!

Kesällä iho on helposti kaunis, mutta sen hoito (erityisesti aurinkosuoja!) on tärkeää muistaa kesällä - ja aloittaa kesän hehkun säilöminen syksyn varalle; tai vuoden ympäri juuri nyt. Syömällä ja juomalla hyvin ja mikä ettei pienillä lisäbonuksilla kuten kollageenilla!

Oslo Skin Labia voi vielä kerran kokeilla täältä; saat 60 % alennuksen ekasta pakkauksesta. Hintaa jää silloin 14,30 € ja siitä seuraavat lähetykset maksavat 35,70 €. Tarjouksen saa hyödynnettyä myös koodilla KV! 

 

 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Olisipa mukava tietää, mikä neule on siskollasi ja sinun mekkosi merkki. Kiitos.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram