...Ja vähän lauantaikarkkia. Etenkin neuleen muodossa. :D Eikö olekin aika karkkinen neulepaita? Löytyi ihan viimeisistä tammialennuksista ja oli niin herkullinen, etten voinut vastustaa. Se on Objectin. Olen pitänyt sitä mustien tiukkojen farkkujen kanssa (ehkä paras) ja haaveilen kermanvärisistä suorista farkuista pariksi. Tykkään muutenkin vaaleista farkuista, mutta jokin minua vaan häiritsee sellaisissa kliinisen valkoisissa pillifarkuissa - mulle ehkä sellainen kermanvaalea on parempi vaihtoehto kun en mikään kovin mustavalkoinen tyyppi ole. 

Kosmetiikasta sen verran, että tähän aikaan vuodesta jonkinlainen itseruskettava on mulle vähän must. Mulla on nyt Clarinsin voide; eihän nää nyt varsinaisesti rusketa, mutta tuovat sellaista tervettä väriä ja hehkua kasvoille ettei ihan siniharmaalta näytä. Primer ja peitevoide niinikään ovat eniten käytössä etenkin juuri tähän vuodenaikaan kun vaalealla iholla näkyypi kaikki värin epätasaisuudet; punoitukset, tummat silmänaluset ja näpyt. Niitä on hyvä tilkitä peitevoiteella ja primer (tykkään tosta Lumenen Nordic Chicistä) sitten häivyttää heti pois kaikki ihohuokoset - mun isoille huokosille niin pelastava tuote. Ihan huippuja meikkituotteita keskitalvella. Poskipuna taasen on mun nr1 kesät talvet. Se vaan virkistää aina.

Niin ja ripset! Niitähän tässä nyt ei selkeästi näy, mutta olen jo useamman kerran ottanut sellaisen ripsien kestotaivutuksen ehkä puolen vuoden välein. En tiedä ihan millä nimellä se Suomessa kulkee, mutta siinä värjätään ripset ja taivutetaan ne kai jonkinlaisella vahalla niin että ripset näyttävät paksummilta, tummemmilta ja pysyvät siis taivutettuina monta viikkoa; parhaimmillaan pari kuukautta. Lopputulos on superluonnollinen, mutta näyttävä. Se on melkein sellainen mini kasvojenkohotus; antaa paljon ryhtiä katseelle. Suosittelen siis. :) 

Kiharoista myös pitkästä aikaa sananen. Metodiahan (curly girlia) en todellakaan noudata mitenkään orjallisesti, mutta sen verran tarkka olen, etten käytä silikonia, sulfaatteja, kiellettyjä oljyjä tai vahoja enkä kuivattavia alkoholeja sisältäviä tuotteita - enkä suoristusrautoja. Aika usein rullaan hiukset kuitenkin papiljoteille, mikä varmasti on tosi no-no kuten hiusten kuivana harjaaminenkin ja varmasti voisin esimerkiksi pestä hiuksia enemmän pelkällä hoitoaineella. Mutta huomaan, että tällaisina päivinä kun haluaa kiharat, saa ne tosi helposti. Hiukset kihartuvat paljon enemmän itsestään kuin ennen. Mulla on vaan vähän se ongelma, etten halua valita pelkää kiharaelämää. Tykkään usein vetää hiukset "suoriksi" papiljoteilla ja se rikkoo varmasti kiharan rakennetta ja pilaa vähän seuraavaa kiharaapäivää ajatellen. Hiukset eivät koskaan pääse ihan rauhoittumaan kiharalle. Mutta on tääkin tulos jo hyvä - tekemättä oikeasti mitään! 

 

Sellaisia kauneudenhoitojuttuja. :) Me ollaan niitä niin asaittu vapaapäivänä, sanon vaan. 

Nauti lauantai-illastasi. <3

 

Kommentit (3)

Anna KM
4/3 | 

Hei.
Olisi kiva kuulla minkälaista kouluterkkarin työ on Norjassa. Suomessa resurssit ovat pienet, miten siellä?

Vierailija
5/3 | 

Minkä merkkiset noi housut on? Ihanat

Marian
6/3 | 

Hei Johanna! Olen löytänyt blogisi vasta tänä vuonna! Ihailen suuresti rohkeuttasi, energisyyttäsi ja URHOOLLISUUTTASI! Ansaitsisit mitalin siitä!
Kunpa jaksaisit eteenpäinkin! Toivon kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle Sinulle ja perheellesi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010