neule omatekemä (ohje vielä vaiheessa...) ja farkut vanhat H&M

 

Ensinnäkin; kiitos taas jälleen ed. postauksen kommenteista. Meinasi tulla kyyneleet silmiin - tai niin taisi suoraan sanottuna tullakin. Kyllä jos mun kirjoitukset joskus jotakuta piristää ja auttaakin niin tekin piristätte niin paljon takaisin. <3 Kiitos. Pienillä teoilla on niin suuri voima, nyt sen taas huomaa. Siksikin tykkään tehdä tätä blogia; jaksan tosissani uskovani piristävän ja tsemppaavan joskus (edes yhtä ihmistä siellä) eikä se maksa mulle juuri mitään vaivaa. Se, että voin jakaa omista resursseistani muiden hyväksi oloksi tuo mulle sellaista hyvää oloa, ihan mielenterveyttä ja tyytyväisyyttä itseeni. Eikö kaikkien pitäisikin jakaa omaa hyvää oloa yhteiseksi hyväksi silloin kun sitä riittää jaettavaksi, se ei mihinkään lopu vaan päin vastoin kertaantuu.

Toiseksi; päivä on pidentynyt jo vaikka kuinka paljon! Siis kuukauden; ja yksi kuukausi kuudesta on aika suuri osa.

Iltapäivät töiden jälkeen alkavat olemaan iltapäiviä eikä kotiin tulla suoraan iltaan.

Se on jo yksi iso piristyksen aihe. 

Lisäksi ilmassa alkaa olemaan silloin tällöin sellaista kevätfiilistä. Mulle tuli viikonloppuna vähän Kuuba-ikävä; viime vuodet olemme reissanneet sinne kevättalvesta ja ilmassa alkaa olemaan jotenkin juuri sellainen tuoksu. 

Tiedän; vielä tulee talvea, lumipyryjä ja pakkasia - ja hyvä niin. En olekaan vielä valmis kaikkien hiihtolenkkien kanssa, vielä täytyy paäästä laduille. Yhden matonkin voisin pestä ja harjata tuoreessa lumessa että antaa tulla vaan! :)

Kolmanneksi: sekalaisilla kukkakimpuilla saa heti vähän ekstraa kevättunnelmaa kotiin. :D

 

Hyvää alkanutta viikkoa hyvät ihmiset. <3

 

Kommentit (10)

Vierailija
11/10 | 

hiihtopostaus! kuvia sun latujen varrelta, millaisissa vetimissä hiihdät jne. :) ois kiva

Vierailija
12/10 | 

Mäkin kannatan!!!!!! Olisi kiva:)

Vierailija
13/10 | 

Pienillä teoilla ja kauniilla sanoilla on todellakin suuri merkitys. Jäin ihmettelemään, miten sä kestät noi katkerat kommentit, mitä sulle välillä tulee. Taidat olla teflon Ellu :)

Vierailija
14/10 | 

Toisinaan minusta tuntuu aivan siltä kuin joku seuraisi...

J-eeess
17/10 | 

Todellakin piristät ja tsemppaat! Itse olen lukenut blogia jo kaaauan, siitä lähtien kun odotit Ainoa (ehkä jo vähän aiemmin, en muista tarkalleen). Ja edelleen ilahduttaa, kun huomaa että sinulta on tullut uusi postaus! :)

Vakavastiotettava
18/10 | 

Ihana blogi.

Tuot minulle jotenkin oman tyttäreni mieleen.

Hänkin asuu ulkomailla, nähdään harvoin ja ikävä on kova.

Riina
19/10 | 

Hei Johanna,

kiitos ihanasta blogistasi! <3 Olen saanut tosi monia hyviä inspiksiä sinulta ja ihanan hyvää mieltä.

Olen jäänyt odottelemaan neuleohjetta viime syksyiseen postaukseesi "Raitapaita rannassa (DIY)". Onkohan kyseisen neuleen ohje jo olemassa jossakin? Se on niin kaunis, että olisi mahtavaa saada sellainen itsellekin kevääksi! <3

Vierailija
20/10 | 

Kiitos blogista! Olemme innostuneet Norjasta. Viimekin kesänä autoilimme siellä, saaden tiemaksut myöhemmin. Emme tienneet niistä! Laita; onko teillä näin paljon lunta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010