Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Stormberg

Ulkoiluvaatteet Stormberg - kuten tavallisesti. :)

Ja uudet suosikkihousut muuten! Parhaat retkihousut mitä mulla on ollut. Näitä ja muita mun suosikkeja löytyy taas täältä. Tällä kertaa saatte myös 20% alennuksen koodilla JOHANNA-20. 

Pakko kehua myös näiden Stormbergin villa-aluspaitojen uutta  "Woodwool" materiaalia, joka on siis sekoitus merinovillaa ja tenceliä. Tencel on ominaisuuksiltaan villan kaltainen materiaali ja yksi ympäristöystävällisimmistä tekstiileistä, jota saadaan metsäteollisuuden sivutuotteena, puhtaasta selluloosasta. Kuitu on esimerkiksi viskoosia tuplasti kestävämpi ja iholla ihanan pehmeä ja hengittävä. Suosittelen kokeilemaan - ja suosimaan - tenceliä jollet vielä ole törmänyt. 

 

Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta. Kävelimme pitkän lenkin rannalla. Noin kymmenen astetta lämmintä, tuulettomissa paikoissa saatoin istua pelkässä aluspaidassa. Voisi luulla että kuvat - ja itseasiassa koko retki ovat jostain ihan muualta kuin pohjoisesta tammikuussa. Koko tunnelma oli kuin etelän lämmössä auringonlaskussa. 

Ulkoilusta saa aina niin paljon energiaa. Ja rauhaa. Molempia. Harva muu  asia tekee niin hyvää mielelle kuin luonnossa liikkuminen. Uskomattoman tehokas, ilmainen lääke ja vitamiiniruiske. Ulkoilulla on mulle tosi suuri merkitys. En olisi minä, jollen liikkuisi luonnossa. Uskallan väittää, että luonossa liikkuminen tuo paitsi rauhaa ja energiaa, myös jotain sellaista turvaa, tasapainoa ja itsevarmuutta. Olisin huonompi versio itsestäni, jollen liikkuisi luonnossa. Huono ilmakaan ei oikeasti ole mikään este, mutta silloin on ehkä ekstrakivaa jos luonto on hieno. Sadetta ja tuulta on aika paljon hienompaa seurata kalliolla ja meren rannalla kuin omassa naapurustossa kävellen. 

Eikä tarvitse olla kauan tai suunnitella hurija vaellusretkiä. Mutta usein siellä viihtyy kauemmin kuin olisi luullut.

Luontoon siis kaverit. Etenkin huonolla ilmalla. :) 

 

Ja sitten, rauhallista sunnuntai-iltaa. <3

 

Artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista julkaisija saa pienen rahallisen korvauksen kauppiaalta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010