*Kaupallinen yhteistyö Synsamin kanssa*

 

 

Hei vaan taas! :)

Aurinkolasihöpinää nyt, kun tuo aurinko taas alkaa hemmottelemaan! Jee jee!

Sain nimittäin Synsamilta reissuun mukaan kolmet aurinkolasit, jotka ovatkin jo täällä matkakertomuksissa vilahdelleet. Yhdet mustat (Tom Ford), yhdet ruskeat (Ray Ban) ja yhdet valkopokaiset (Ray Ban).

 

Mustista Tom Fordeista arvasin heti pitäväni; klassiset, naiselliset ja tyylikkäät kaupunkimenoon - tällaiset lasit ovat (mun valikoimani) ehdoton must. Varma valinta, sopivat asuun kuin asuun. Pidän lisäksi lasien yksinkertaisuudesta; ettei niissä ole mitään turhia koukeroita eikä koristeita. Just mun lasit. (ja Hildekin ihastui! :))

Ruskeat Ray Banit eivät rauhoittaneet heti mieltä samalla tavalla kuin yllämainitut, mutta kasvoivat nopeasti suosikeiksi. Kyllä, näissä kuljin melkein koko matkan. Näissä laseissa on lämpimän pehmeä sävy, cool peililasiefekti ja trendikkään retro malli. Olen aina vähän vierastanut peililaseja, mutta näissä sitä oli just sopivasti. Kaikkea juuri sopivasti. Ehdottomasti kevään suosikkilasit! 

Valkopokaisia Ray Baneja vierastin aluksi. Mietin, etten ole ollenkaan tarpeeksi cool tällaisille. Valkoiset reunat, pyöreä malli, kullanväriset sangat ja vielä vähän vahvempi peililasi... Apua, en olisi ikinä uskaltanut ostaa itse. Mutta kuinka makeat, raikkaat ja kevyet!! Niin kesäiset ja iloiset. Näissä hauskaa on myös kokoontaitettava malli ja pieni nahkaboksi. En enää mieti, ettenkö olisi tarpeeksi cool näille, vaan aivan päinvastoin; että juuri tällaista pientä piristystä tarvitsen etten ihan tätiydy hehe. Mahtavaa, että joku toinen siis poimi mulle tällaisia! :D

 

Muutenkin tosi hyviä poimintoja Synsamin tyylieksperteiltä; aika samanmallisia laseja mitä itsekin olen aiemmin hankkinut, mutta jotenkin kaikki omat vanhat tuntuvat näiden rinnalla vähän raskailta... Tuntuu vähän siltä, etten ole sittenkään tainut uskaltaa ostaa tarpeeksi kevyitä laseja, vaan piilottanut kasvoni vähän liian suurten alle. 

Mitä tästä opimmekaan; luota ammattilaisen apuun...!

 

Ja tiedättekö mitä. Nyt alkaa kommentteihin vastailu. En kestä enää itse itseäni jollen ryhdistäydy. :D Joku pieni väsymys varmaan vaivanut, mutta se on nyt ohi. Lupaus. 

Nauttikaahan auringoista. :)  Nähdään pian. <3

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Mikä on tummempien Ray Banien mallin nimi? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010