Heip, tällä kertaa kesäisen kevyttä asiaa ilman sen syvällisempää tarkoitusta - ihan vain kesäiloa ja pukeutumisinspiraatiota!
Kesäkuun alussa Suomessa ollessani kävin By Piasin porukan ja Valoon Photographyn Karoliinan kanssa pienellä kuvausretkellä Porvoossa. Karoliinan kuvaamia tuloksia -ja mun suosikkivatteita ja -yhdistelmiä nyt sitten tässä. Noi korkeavyötäröiset mami-farkut ovat aivan mun suosikit kuten olen tainut ennenkin mainita. 

Etenkin viileämmillä kesäkeleillä tykkään tosi paljon käyttää joko maksimekkoa ja sen kanssa lämmintä villatakkia tai sitten vaaleita kesäfarkkuja ja kevyttä toppia - ja jälleen villatakkia seuraksi. Säilyy se huoleton kesäfiilis vaatteissa, muttei tarvitse jäätyä. Maksimekon alle voi vetäistä vaikka toisen hameen vielä lämmittämään jos oiken viluinen on. 

Nähdään pian taas <3 Hyvää loppuviikkoa ja kesämieltä vaikkei kelit aina ihan kohdillaan olisikaan!

 

 

 

Kommentit (23)

Vierailija
26/23 | 

Ihania kuvia, jälleen kerran ;)

Kivat nuo aurinkolasit! Minkä merkkiset/malliset? Ja mistä löysit?

t. Ninni

Kesä-Kata
28/23 | 

Hei Johanna! Olet ihan erityisen kaunis näissä kuvissa! Ihania vaatteita toki myös. Minun katseeni kiinnittyi ihan erityisesti noihin kenkiin maksimekkokuvassa. Osaatko sanoa, mitä merkkiä ne olivat? Kurkkasin jo ByPias-nettikauppaan, mutta sieltä en niitä bongannut. Aurinkoista kesän jatkoa!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
29/23 | 

Kiitos :) Kengät on odd mollyn ja pitäisi olla myynnissä By Piasilla. Mutta ehkä vain liikkeissä jollei nettikaupasta löydy? Hyvää kesän jatkoa sinne myös <3

Vierailija
30/23 | 

Ihanat kuvat😍.
Ja Ihanat arskat,mikä merkki?
Ja toi valkoinen pitkä hame näyttää niiin hyvältä ja kuvassa oikein näkyy miten se laskeutuu kauniisti ja pidentää lookkia! Mahtavaa!! Kiitti blogista,mun lemppareita!!!

Marin
32/23 | 

Wau mitä kuvia. Tykkään paljon! Nuo valkoiset kengät on mun mielestäni makeet, voisin hankkia tuollaiset.

Vierailija
34/23 | 

Tuo mekko on UPEA!! Löytyykö sitä muissa väreissä?

A. S.
36/23 | 

Kauniita vaatteita, mutta kateeksi käy. Kaikki kiva on suunniteltu "rinnattomille". Normaalipainoisena, mutta rintavana ei voi valitettavasti tuollaisia paitoja ja mekkoja käyttää. Liivittömänä en pysty olemaan kuin yöpaidassa. Miksi suunnittelijat eivät edelleenkään huomioi muita vartalotyyppejä? Rintavillakin on ostovoimaa.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
37/23 | 

Hmm, kyllä näissä voi olla liivien kanssa, mulla on liivit valkoisen mekon alla ja valkoisen paidan alla käytän olkaimettomia liivejä. Eli ei ole missään nimessä vain pienirintaisten juttuja! Sit taas "me rinnattomat" saatetaan toivoa että olisi vähän enemmän rintoja ja joudutaan valitsemaan vaatteita sen mukaan. ;) 

Anabel
38/23 | 

Hei,

minkä niminen on tuo ihana valkoinen pitsipaita Mami-farkkujen kanssa (kuvassa jossa juot Rose Lemonadea)?

t. Anne

P.S. Olet niin kaunis!

Vierailija
40/23 | 

Ihania kuvia! Noi aurinkolasit kuvissa on ihan täydelliset! Osaatko sanoa, saako niitäkin ByPiasilta vai minkä merkkiset ovat?

Vierailija
42/23 | 

Jotkut vain kaunistuvat iän myötä -tai sitte se on kesä, mikä sen tekee. Olet ihana.
Valkoisessa mekossa johanna näytät ranskalaiselta, yhtä kapea uuma kuin ranskan opellani oli. Sinisessä näytät oikealta mallilta.
Ihania.
Surumielisyyttä olen näkeväni toisessa kuvassa, tai sitten se on oma mielialani, mikä saa surumielisyyden aikaan. ..

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
43/23 | 

Voi kiitos, miten kauniisti sanottu, ihan hymyilytti. :) Surumielisyyttä voi mulla joskus ollakin, tai ainakin haikeutta, ilman sen suurempia syitä... <3 Paljon kaikkea hyvää sinne kesän jatkoksi <3

Heidi
44/23 | 

Mistä farkkuja voi ostaa? Tampereelta?

Vierailija
46/23 | 

Tätä et varmastikaan julkaise kuten et mitään missä edes kyseenalaistetaan motiivejasi, mutta kysyn silti että kuinka pohjaton sinun ihailujen & päättymättömien kehujen tarpeesi oikein on?! Ei voi kuin ihmetellä, järjetön kuvakavalkadi itsestä! Ptikän matkaa neljääkymmentä käyvältä naisihmiseltä. Oletko ikinä miettinyt onko itsetuntosi jo jotenkin vinoutunut? Heikosta liiankin varmaan, itseihailuun asti?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010