Eli mitä pakkasin mukaan Kuubaan.

Suunnilleen tällaisia. Vähän hapsuja, vähän rimpsuja. Farkkushortseja, pellavaa, valkoista, ruskeaa.

Pakkaan aina vaatteet rullalle, sillä ne eivät rypisty niin paljon kuin litteiksi viikattuina. En tiedä säästääkö rullaus tilaa, joku sanoo sitäkin.

 

Kuubaan ei kannata lähteä vaatteilla "koreilemaan". Se on matkakohteena aika askeettinen ja ihmiset pukeutuvat yksinkertaisesti ja maanläheisesti. Mulle helppo tehtävä viihtyä. Vaatteiden tärkein ominaisuus on kai viileys ja ilmavuus ja tähän aikaan vuodesta illat ja aikaiset aamut ovat usein sen verran viileitä, että pitkät hihat tekevät hyvää; aamupaloilla ja illallisilla, jotka aina syömme ulkona. 

Jonain vuonna taisin ottaa mukaan monta paria erilaisia sandaaleja, enkä ole koskaan tarvinut kuin ehkä yhdet ihan yksinkertaiset. Kuubasta on sitäpaitsi kiva ostaa juuri nahkasandaaleja ja aurinkohattuja, sillä ne ovat suunnillen ainoita vaatteita, joita siellä kannattaa/ voi ostaa. 

 

Siltä se näyttää varmaan mun kesäpaletti täällä omassa kesässäkin. Kunhan se kohta taas tulee. :)

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram