Heippa ja kuumia terveisiä täältäkin!

Olemme käyneet aamu-uinneilla ja iltauinneilla ja kaikilla muillakin uinneilla siinä välissä. Mun kesän eka uinti tapahtui vasta kun kaikki kaverit pari päivää olivat kehuneet miten lämmintä vesi nyt on. Sitten uskaltauduin. Mutta kuinka ollakaan, lämpötila oli just sinä päivänä laskenut edellisen päivän 22 asteesta kuuteentoista. Jep jep, se on ihan mahdollista tuulista riippuen vaikka ilman lämpötila on ollut ihan kuuma jo kauan. Vähän kylmempi pulahdus kuin mitä odotin.

Aino rakastaa käydä uimassa tässä ihan mun talon yläpuolella sijaitsevalla lammella (no siellä vesi on varmaan 25) ja Olli taas haluaa kävellä mäen alas mereen. Pakko siis käydä useammassa paikassa päivän mittaan. :D Ja ihan huippua, että ne vielä haluavat meidät mukaan. <3 Ja ihan huippua että molempiin paikkoihin voi kävellä omassa kylpytakissa. Tai pyyhkeessä. Tai missä vaan; viime päivien vaatetus on ollut suunnilleen bikinit. 

Mutta ei niin, että olisimme liikaa saaneet vain nauttia näistä helteistä. Ei kun tänään mulle tuli kiinteistövälittäjän valokuvaaja. Kämppää on siis siivottu ja tyhejennetty kuvia varten, phuuuh mitä homma. Täällä on nyt niin siistiä (ja tyhjää) ettei koskaan. :D Näytän kohta sitten teillekin koko homman; kuvat koko talosta. Jännä nähdä millaisia niistä tulee!

Mutta nyt; perjantai-ilta! Nauttikaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010