Meiltä on noin tunnin -ehkä vähän vajaan ajomatka toiseen pieneen rantakaupunkiin nimeltään Risør. Etenkin kesäisin kaupunki vilisee puuveneitä ja siellä kannattaa käydä juurikin vuosittaisten puuvenemessujen aikaan. 

Näitahän tässä on rivissä montakin, kauniita pikku kaupunkeja, mutta Risør on olevinaan sen verran kaukana ettei niin usein tule käytyä. Kun lähempänäkin on naapurikaupunkeja. No nyt käytiin, kruisailtiin vähän uudella autolla. Ja keli oli kuin kesällä; hikihän tossa pitkähihaisessa mekossa tuli (se on muuten Vero Moda).

En ajatellut nyt sen kummempaa sanoa. Kuvat sanokoon :). Että ei haittaa vaikka kesä onkin ohi. Kauniita päiviä tulee aina, ei siihen kesää tarvita.

Hyvää, raikasta, vielä himpan kesaistä alkanutta syysviikkoa siis. <3

 

Kommentit (4)

Mm
6/4 | 

Voi miten kauniita kuvia jälleen! Hauskan näköistä, kun viimeisessä kuvassa on ruukkuja pantu vieriviereen koko pitkän seinustan verran. Tulee ihan etelämaalainen fiilis! Rentoa ja kaunista! Hyvää syysviikkoa myös sinulle!

Elin
8/4 | 

Olipas hengästyttävän kauniita syyskesäpäivän kuvia, voi että piristi mieltä!! Vielä on välillä näitä ihanan lämpimiä päiviä, ei tartte iiihan vielä alkaa sietämään jatkuvaa koleutta...ja kaupunki on kyllä superkaunis!
Vaihtelevat korkeuserot näyttävät ihastuttavilta tasamaan tallaajalle, mut mitenkähän tuolla liikutaan lumen ja jään aikana? On hiekoittajalle ainakin töitä,ü.

No, nautitaan näistä kauniista ja lämpimistäkin syyskeleistä vielä😍

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010