Paljon kuvia, mutta aika vähän julkaisukelpoisia kuvia.

Olen kertonut ennenkin meidän perinteisestä pyöräretkestä, joka alkaa perjantaiaamuna laivamatkalla Kristiansandista Tanskan puolelle. Tanskassa pyöräilemme 50km määränpäänä Skagen ja pyörämatkan käytetään mieluusti koko päivä. Etenkin kun ilma on näin mahtava. 

Matkan varrella tapaa tuttuja, puolituttuja, eniten ihan tuntemattomia ja suureksi osaksi jollain tapaa retkeen varustautuneita ja pukeutuneita ryhmiä. Tunnelma on hyvin eloisa ja jos suomalaiset ovat tunnettuja alkoholin käytöstä niin tällä reisulla pääsee kyllä tutustumaan norjalaisten kulttuuriin. 

Joidenkin mielestä Skagenin pyöräretket ovat liiankin kosteita, mutta meillä on aina ollut niin mahtava porukka ja leppoisa tunnelma, ettei pieni kosteus haittaa yhtään. Kaikki on aina vain mukavaa ja maisemat ihania. Yksinkertaisesti sellainen vapauden ja onnen tunne, jota ei helposti mikään muu voita. 

Eilen illalla tanssin niin, että mekko oli hiestä läpimärkä. Ja molempina aamuina heräilimme seitsemän aikoihin. Silti energiaa tuntuu taas olevan vaikka koko kesän tarpeiksi.

Parhaat retket antavat niin paljon enemmän kuin ottavat. Ne on vain tunnistettava ja niille lähdettävä, joista tietää ammentavansa hyvää oloa jälkeenpäinkin. Sehän kai lomareissun tarkoitus on; ladata akkua, täyttää muistolaatikkoa hyvillä kuvilla ja muokata ajatusmaailmaa eri tavalla kuin arki; tavalla, joka antaa energiaa arjen kohtaamiseen. 

Hymyilen itsekseni ja otan tanssiaskelia seuraavat pari viikoa. Ainakin.

Kiitollisena tällaista latausreissusta. Että saa olla osa porukkaa, että pääsee mukaan. 

Kommentit (4)

Jiina
6/4 | 

Kyselin jo aiemmin: Mikä koko siulla on punaisessa jumpsuitissa? Entä tuleeko kuvissa vilahtaneeseen vaaleanpunaisen pitsineuleeseen ohjetta?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
7/4 | 

Moikka ❤️ Jumpsuitissa mulla on S ja juu, vaaleanpunaisen neimen ohje on jo valmiina, odottelen viileämpiä ilmoja vain 😅

Hamsan
8/4 | 

Voi että miten kaunis neule. Juhannus on aina melkein kylmä joten käyttöä olisi 😉.
Terkuin "hidas neuloja"
Sanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010