Kaupallinen yhteistyö

*neuleet saatu kashmirneule.comista

 

Tämä on jo varmasti kolmas tai ehkä neljäskin vuosi kashmirneule.comin kanssa joulun alla tehtyjä yhteistyöpostauksia. Palvelu on joka kerta toiminut ystävällisesti ja nopeasti. Neuleiden laatu on loistava ja kaikki vanhatkin (joita sisko ei ole lainanut) ovat edelleen käytössä. Voin siis lämpimästi suositella.

Neuleiden hinta on lisäksi edullinen, mutta bonuksena tarjoan teille tänäkin vuonna -10% alennuksen koodilla JOHANNA joulukuun 12. päivään asti.

Valitsin tänä vuonna itsellinen yhden haaleanvaaleanpunaisen, yhden vaalean harmaan ja yhden  Premium-kokoelman ruskean, jossa on ekstrasilkkinen laatu. Suosittelen muuten pesemään neuleet aluksi villapesussa ja villapesuaineella; mun neuleissa ainakin villa muuttui vielä pehmeämmäksi. <3

 

Ja muuten, ed. postauksen takkiarvonta siirtyy vähäsen - en ole sitä ehtinyt tekemään vielä. Pahoittelen. Perjantaina sitten! :)

Mulla on vähän tarkoitus siivota kunnolla ja laittaa joulu kotiin viikonlopuksi. Kyllä tää pimeäkin aika tästä ihanasti menee. Nähdään <3

 

 

 

Artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista julkaisija saa pienen rahallisen korvauksen kauppiaalta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014