En ole ihan varma kuinka kauan olen ollut blogista poissa, mutta vähän liian kauan. <3

Mulla on alkanut kesäloma, on ollut vähän raskaita päiviä ja olen ollut lasten ja muutaman muun perheen kanssa kesämökillä ihan poissa netistä. Ostanut suppilaudan ja suppaillut mökkirantaa eteenpäin. Kulkenut paljain jaloin, hiukset sotkussa ja hammasharjatkin unohdin kotiin ekana yönä.

Ja rakastunut Faithfull the brandiin. Kuka muu? Niin ihania kesämekkoja että ottaisin koko valikoiman! Tätä mekkoa olen käyttänyt pelkkien bikinien päällä, ilman mitään alla tai valkoinen toppi alla. Miten vaan. 

Tänään on tiistai, oikeastaan vasta loman toka päivä ja vaikka loma on alkanut vähän nihkeästi, tuntuu tänään taas siltä, että elämä menee ihan oikeaan suuntaan. <3 Jo tiistaina, aika hyvä. Vielä paljon lomaviikkoa jäljellä. Ja se menee, asioilla on niin tapana järjestyä. Niillä kaikkein vaikeimmillakin. 

Ja täällä on kuumin kesä ever. Ihan oikeasti. Melkein +30 joka päivä. Huomennakin pääsee suppailemaan. Ja telttailemaan. Huomenna aion vain hymyillä. Huomenna aion ajatella keveitä ajatuksia ja halata lapsia ja muita rakkaita niin usein kuin ehdin. Huomisesta tulee niin hyvä, koska aion tehdä siitä hyvän.

Toivottavasti teillekin. <3 Nähdään taas, vähän nopeammin. :))

 

 

Kommentit (6)

Vierailija
7/6 | 

💞 Kaikkea hyvää ja kaunista kesääsi 💞

Ei-Leen / Hempeät hepeneet
8/6 | 

Ihan varmasti huomisestasi tulee hyvä. <3

Miten teillä voi olla +30, kun meillä on vain +21? Hyvä toki sekin. Riittävästi t-paitaan ja hameeseen. Sehän on tärkeintä kesässä. Ja että aurinko paistaa. Ehkä loppuviikosta saamme vielä lämpimämpää. Toivottavasti.

Brändiä en tunne, mutta kauniit on kukkaset :)

Ihanaa kesälomaa <3

Kuulas
9/6 | 

Olet niin ihanan lihaksikkaan hoikka, et kyllä aina jaksat innostaa liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. Tulee jo niin hyvälle tuulelle noista kauniista kuvista, ja tajuaa taas, kuinka ihana on kulkea paljain jaloin ja nauttia tästä Suomenkin lyhyestä kesästä. Kaikkea kaunista elämääsi ja kesääsi, Johanna!

Annah
10/6 | 

Ihanaa lomaa sinulle 😍 ja netistä/ blogista pois olo se on toisaalta sitä mitä kaikki tarvitsee ❤😊

Vierailija
11/6 | 

Voi surku , toivottavasti ajat paranee. Näytät kuvissa niin surumielisessä. Aika parantaa ja se paljon puhuttu aurinkokin paistaa risukasaan ja kolikolla on kaksi puolta - näitä ihania vanhoja sanontoja, jotka ovat kyllä niin totta. Oikein hyvää lomaa sinulle. Kyllä se siitä <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010