Heip, merellä taas! :) Täällä meillä ei oikein voi välttyä merielämältä; noin yleensä koska meri on niin liki ja niin vahvasti kulttuurissa, mutta tänä kesänä myös siksi, että kotona on yksinkertaisesti liian kuuma. Oikeasti. Tänä kesänä ei ole ollut varmasti vielä yhtään huonoa päivää. Jatkuvasti vain melkein kolmeakymmentä. 

Ja erakko minussa vaan valitsee aika usein teltan tai veneen - tai miksei ihan taivaan kattona kunhan ei sada. Meressä on jotain ihan spesiaalia, mutta niin on luonnossa yleensäkin. Voi olla ihan hienoa lähteä kaupunkilomalle ja hotelliin yöksi, mutta usein palaa rikkaampana kotiin jos on valinut luonnon. Monella tavalla. 

Tänään olikin sitten aika tulla kotiin, kaupunkiin ja käydä hoitamassa jalat lomakuntoon; myönnettäköön että mun jalkapohjat ovat usein ihan kauheassa kunnossa treenaamisen, ei-rasvaamisen ja ennen kaikkea aina paljan jaloin kävelemisen tuloksena. Nyt ne ovat taas baby-pehmoiset (ja katseenkestävät). Mun kunnon kesäloman eka päivä on siis alkanut treenillä ja jalkahoidolla. Lämpimän kesän ansiosta tuntuu sitäpaitsi siltä, että lomaa on ollut jo vaikka kuinka paljon. Ja tää on vasta ensimmäinen päivä. Onnekas minä. :)

 

Nähdään pian. Ja jos näette minua Suomessa tässä seuraavan viikon - parin aikana niin tulkaa moikkaamaan. Ihan pelkkä moi on ihana ja jos ehdit, niin vaihdetaan pari sanaakin. <3 Toivottavasti nähdään! :))

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram