Nämä Paulina Arcklinin By Piasille ottamat kuvat ovat mun mielestä niin herkkuja. Raikas ja puhdas värimaailma, lämmin ja rento tunnelma. By Piasin kesä ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen, siinä on pelkästään aineksia onnistumiseen.

Oletteko jo nähneet kuvastot SS17? 

 

Olen tehnyt yhteistyötä By Piasin kanssa jo vuosia ja vuosi vuodelta varmaan ylpeämmin edustan ja kannatan tätä suomalaista pienestä ponnistanutta, skandityylillään valloittavaa ja monia inspiroivaa yritystä. Täällä Norjassakin yhä useampi ja useampi tietää mikä on By Pias, vaikkei heillä yhtään omaa liikettä täällä olekaan. Niin mahtavaa, että Suomesta tulee tällaisia makeita juttuja. Että joku oikeasti uskaltaa tehdä näitä ja puskea eteenpäin. Ja viedä puhdasta, raikasta Suomikuvaa maailmalle. Hyvä By Pias! :))

Vahva uskominen omaan tekemiseen tuottaa usein juuri näitä uskomattomia saavutuksia. Ja ne ovat lähes poikkeuksetta todella kovan työn ja panoksen tuotoksia. Siksi vielä ekstra arvostus. Tiedän, että tämän menestyksen eteen on tehty ja tehdään hommia.

 

Kuvat kuvattiin viime lokakuussa Italian Ostunin, Puglian alueella. Lomakohteena aivan sairaan kaunis... Jos suunnittelet Italian lomaa, haluat nähdä muutakin kuin suurkaupungin vilskettä ja viihdyt rauhallisella oliivitarha-alueella, tsekkaa talo, jossa me asuimme. Asuisin. ;) Sisustusvinkkejä voi ainakin bongailla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010