En tykkää yhtään näin viileistä kesäpäivistä, ettei tee mieli laittaa mekkoa. Mutta jos on pakko, niin vanhat kunnon 501 ovat kyllä hyvä lohtu. Ja tänäänkin tuli lopultansa niin lämmin, että mekossa olisi vallan hienosti pärjänyt. Mutta siis, yhdet hyvät kesäfarkut on hyvä olla olemassa ja joskus jopa kivempi kuin mekko.

Tiedättekö, mun bestis Hilde on ollut reissussa puoli votta. Kiertänyt maailmaa perheensä kanssa ja rentoutunut. Nyt ne ovat taas kotona. <3 Ihan kuin ei koskaan olisi poissa ollutkaan. Hilde toi mulle pienen tuliaisen joka maasta. Vihreä hiuspanta on Australiasta ja ranteessa on valkoinen simpukkakoru Fijiltä. 

Voi olla että blogiin tulee aika paljon kuvia näistä samoista nurkista; kotihommia terasseilta. Tykkään vaan niin kovasti tästä mun pienestä mökistä, en kyllästy yhtään ihailemaan ja kuvailemaan sitä. Ajatella että mulla on oma talo keskellä kauneinta Norjaa. En varmaan tuu koskaan lähtemään tästä. Kun Olav muuttaa kunnolla mun luo, täytyy meidän rakentaa lisää tilaa. 

Ja takapihan terassille pääsee vain makuuhuoneen kautta. Tai tietty ulkokautta. Sillekin pitää ehkä tehdä jotain.

Vielä yksi viikko töitä, phuuh. Tai neljä päivää. Vaikka kyllä tää kesäelämä aina on vähän lomaa. Tässä meidän lomakylässä. Lapset ja Olav ovat jo naapurin miehillä kylässä; minäkin menen viinilasilliselle. Vaikka on ihan vaan sunnuntai ja huomenna töitä. 

Ja ehkä jos maltetaan kotiin ajoissa, voitais katsoa taas yksi jakso ruotsalaista Bonusfamiljen - sarjaa. Se on niin osuva meille bonusperheläisille, oh my... <3 

Leppoisaa iltaa ja ihanaa uutta kesä(loma)viikkoa. Nähdään pian! <3

Kommentit (5)

Katri
6/5 | 

Aivan huippuihana tuo hiuspanta! Olet myös palauttanut ihastukseni rannekoruihin tai siis nippuihin niitä, joita usein kuvissasi näkee. Piristävät arkista päivää ympäri vuoden, tuovat kesät mieleen 😊. Ihanaa kesän jatkoa, viileää tai kuumempaa sinnekin, ja toivottavasti saatte pian niiden bonuslastenne lisäksi vielä yhteisiäkin lapsukaisia.

Vierailija
8/5 | 

Mitä sun työnteko siis tarkoittaa, jos olet kouluterveydenhoitaja muutaman tunnin viikossa, ja kesät koulu on tyhjä ja lapset lomilla?🤨

pipsak
10/5 | 

Niin talosi on kuvista päätellen tosi ihana.En ole koskaan käynyt Norjassa mutta seudut jossa asut vaikuttavat tosi kivoilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram