& pieni perjantaiarvonta *Yhteistyössä Verman*

 

Älkää ihmetelkö jos näette minua (ihan liian ;)) suurina plakaatteina apteekeissa.  Mun ei nimittäin tarvinnut juuri epäröidä kun Verman, suomalainen lääkealan perheyritys pyysi minua uuden Helein -tuotteensa kasvoksi. Verman on siis juuri lanseraanut uuden kauneusravintolisän nimeltään Helein ja minäkin pääsen vihdoin testailemaan tuotteita.

Olen oikeastaan ollut superhuono syömään mitään ravintolisiä; yrittänyt talvisin ottaa kalanmaksaöljyä, mutta siihen se sitten onkin jäänyt -satunnaisesti. En ole koskaan oikein edes perehtynyt ravintolisämaailmoihin, sillä mun mielestä monipuolisesta ruokavaliosta pitäisi saada tarvittavat ja lähes kaikki vihreä ja hyvät rasvat ovat parasta ryppyvoidetta. 

Uskon siis ihan kaikin puolin, että kauneus lähtee sisältä ja että monipuolinen, terveellinen ruokavalio on tehokkaampi kuin mikään ulkoisesti käytettävä voide. Koska kuitenkin on pieniä luonnollisia tehoaineita, joita monipuolisestakaan ruokavaliosta ei saa - ainakaan riittävästi, lisään mieluusti sisäisesti nautittavia kaunistajia ruokavalioni rinnalle. Kukapa ei haluaisi vielä hiukan kirkkaampaa ihoa tai hiukan vahvempia hiuksia? Nämä ovat juuri sellaisia pieniä, luonnollisesti kaunistavia tehokeinoja, jotka ovat oikeastaan kaiken A ja O.

Heleintä on kolmea eri laatua (tutustu tarkemmin täällä), joista vaaleanpunainen ja vaaleansininen purkki vahvistavat etenkin hiuksia ja kynsiä kun taas violetti, anti-age -purkki auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa. 

Kiinostuitko kokeilemaan? :) Verman lähettää yhdelle kommentin jättäneelle kaikki kolme purkkia; jaa sitten vaikka äidin tai tyttaren kanssa jollet tarvitse kaikkia!

 

Arvon voittajan viikonlopun aikana, mutta tuotteet löytyvät apteekeista jollet jaksa odottaa ja haluat alkaa kokeilemaan mun kanssa! Raporttia vaikutuksista tulee syksyn mittaan ja näitä aion muistaa napsia! :D

 

Kommenttia boksiin siis jos toivot pakettia. :)

 

(mainoskuvat ovat muuten ihanan Karoliina Jääskeläisen käsialaa <3)

 

 

Kommentit (387)

Annmarie

Olet kaunis. Hyvä malli. Haluasin kokeilla tuotteita ja voisin ostaa niitä lahjaksikin.

Minnahannele

Ehdottomasti kiinnostaa. Peukku suomalaiselle perheyritykselle upean mainoskasvon "löytämisestä" ja onnea ja menestystä! 😊

Vierailija

Joo, toivon voittoa ja varmasti menisi tuotteet kokeiluun. Stressaava talvi tulossa, lopputyön tekoa yms., joten kaikki apu on tarpeen!

LeenaKP

Sovit niin hyvin tuotteen kasvoksi, kaunis ja luonnollinen <3 Olen ollut itsekin sitä mieltä että ravinnosta saa kaiken tarvittavan, mutta keväällä vointini heikkeni ja "jouduin" syömään ravintolisiä. Se on auttanut merkittävästi omaan jaksamiseen, joten oma ajattelutapani on kokemukseni myötä muuttunut.

Vierailija

Kesän jälkeen (ja miksei muutenkin) ihoa ja hiukset kaipaavat vähän lisäapua näyttääkseen hyvältä😉!

sari62

Perfect skin!Tietty mikään lääke,ravintolisä tai hoito ei voi korvata esim holtittomista elintavoista johtuvia vaurioita,mutta aika-ajoin pikku boostaus ei tee pahaa.Riittävä uni,ulkoilu,järjellinen ravitsemus ja D-vita ainakin Suomessa varsinkin talviaikaan ja niillä pääsee jo pitkälle.Mutta olen satunnaisesti käyttänyt esim ennen matkoja ns. aurinkokapseleita ja talviaikaan juuri jotain ravintolisää,eikä ainakaan haittaa ole ollut,päinvastoin.Kaunista syksyä sinulle ja perheellesi.

Tukkajuttuja

Mulle! Kolmen lapsen jälkeen tuntuu että erityisesti hiuksia vahvistavalle ravintolisälle olisi käyttöä 😬!

Jonsku

Miksei, ehdottomasti lähtisin testaamaan. Talvi on Suomessa kovaa aikaa koko vartalolle, itsellä hiukset ja t-alue kasvoilla on jo reagoinut viilenevään ilmaan. Kynsistä on pidettävä huolta työn puolesta, joten kaikki apu tarpeen <3

Helis

Kiinnostaisi kyllä kokeilla, vaikka itsekin olen monipuolisen ravinnon kannalla. Mukana arvonnassa siis!

Vierailija

Voi kun kauniita kuvia sinusta! Sovit niin täydellisesti mainostamaan näitä tuotteita! Olispa kiva päästä myös kokeilemaan ☺

JJ

Omega3-ravintolisien rinnalla syön silloin tällöin kuurina biotiinia. Hiuksia nimittäin lähtee aina harjattaessa aivan karmeita määriä, sen huomaa hyvin kyllä harjasta ja meidän kyppärin matosta, joka imee ne kuin magneetti. Tällaisia tuotteita on aina kiva testata, vaikka hyödyn näkeekin esim. hiuksissa aika hitaasti. Elikkä tämä paketti kelpaisi hyvinkin :)

HaHa

Hiukset ja kynnet todellakin tarvitsisivat apuja ja kai noita anti-age-tuotteita jo tällaisen (huomenna!!) 38-veen pitäisi jo käyttää. 😊

Lau

Oi oispa kiva :)! Kolmekymppiset kolkuttelee ovelle niin voi ikääntymisen kunniaksi lkaa panostaa ihoon ja hiuksiin :)

Sannin syksy

Tämä tuli kuin tilauksesta, juuri itsekin olen näitä lisäravinneasioita pyöritellyt päässäni (ja Googlessa), kun syksy saapuu, väsyttää ja vauvamasu alkaa kasvaa. :)

Eeva82

Oi tääällä mukana arvonnassa! Osallistun, vaikka todennäköisyys voittaa taitaa olla aika pienet :D

TiiaS

Kyllä kiinnostaa! Minulla on juuri hakusessa tällaiset tuotteet iholle, kynsille ja hiuksille, kun vanhaa käyttämääni merkkiä ei enää valmisteta. Ja pari päivää sitten kampaaja suositteli syömään biotiinia ;)

Johanna

Mietinkin että näinkö sinut telkkarissa, mainoksessa ja ilmeisesti siis näin 😀 Mukana arvonnassa!!!

Ilona

Tätä haluaisin kokeilla tyttäreni kanssa! Uutuudet kiinnostaa aina.ja vielä kotimainen😊

Hanna1

Kiinnostaa kokeilla! Just olen tällä viikolla lueskellut noista hiuksia ja kynsiä vahvistavista valmisteista ja päättänyt ottaa jonkin pitkästä aikaa kokeiluun. :)

Vierailija

Uusimmasta menaisista tämän tuotteen ja kasvosi bongasinkin. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Kokeilemisen arvoinen tuote!

Sarkka

Haluan, haluan kokeilla! Ehdottomasti menee kokeiluun (Y) Tässä iässä pitää kokeilla kaikki mahdolliset rohdot :)

Paula L

Kiitos, mukana ollaan :) Paras kasvo tuotteelle olet kyllä sinä, hienoa että tuotteita löytyy apteekeista!

Paula L

Helyliini

Juuri tuli 50 v. täyteen. Törmäsin netissä tuotteeseen ja ajattelin kokeilla. Mukana arvonnassa. Aurinkoista syksyä!

Heidi-maria

Voi kyllä kiitos minulle nuo! 😀 Kolkyt ja risat mittarissa ja ehdottomasti tulisi tarpeeseen. Mukana diis arvonnassa.

Anni

Ihana palkinto, ehdottomasti mukana arvonnassa. Yhdellä purkissa voisin ilahduttaa siskoni <3

Mitsku

Hei, kiinnostaa kovasti. En vieläkään ole löytänyt sitä ominta sarjaa ja kotimaisuus on ehdottomasti plussa. Toivottavasti se olisi nyt tämä sarja ♥️

Reissunainen

Niin kauniita kuvia ja niistä välittyy hyvä fiilis😀. Todella iloisena ottaisin kokeilutuotteet vastaan.

Vierailija

Kyllä kiinnostaa :) näitä minäkin voisin muistaa ottaa päivittäin :) jospa onni suosisi ;)

-Hanne

Katariina

Minäkin haluan testailemaan! :) Iso peukku suomalaisuudelle. Kauneus tulee sisältä ja hyvästä mielestä ja olosta :) Aurinkoa viikonloppuusi!

Badger

Ovatpa osanneet valita sekä sisäisesti että ulkoisesti kauniin keulakuvan tuotteilleen👍
Kokeilisin mielelläni.

Zuip

Kovasti kiinnostaisi kokeilla, mutta opiskelijabudjetilla jää usein tämmöiset "extrajutut" hankkimatta. Näytät kauniilta ja niin hyvinvoivalta mainoksissa, ihania kuvia! Kyllä valitsivatkin hyvän mallin :)

Lelasuvi

Hei Johanna, nuo purnukat tulisi tosi tarpeeseen, juuri kauhistelin kun poskeen on jostain kummasta ilmestynyt syvä juonne🙈😄 ja ikää on 32v. Siis sen näköinen juonne joka sais tulla vasta kymmenen vuoden päästä. Mukavaa syksyä ja kiitos kivasta blogista!🍂🌻

Tarja

Voi kun kiva että  suomalainen yritys tuotteen takana. Sopii miun ohuille hiuksille. Ehdottomasti mukana ja

onnea malliurallesi. ;)

Susanna K

Voi, kyllä tulisi tarpeeseen saada hehkua iholle ja vahvuutta hiuksille ja kynsille! Upeaa syysviikonloppua t. Susanna

Kaisa

Tulisi ehdottomasti tarpeeseen kun esikoinen syntyy muutaman kuukauden päästä ❤️ Olen kuullut, että synnytyksen jälkeen hiukset usein ohenevat ja kynnet haurastuvat ym joten uskon, että näille purkeille olisi todella tarvetta!

EijaSatu

No mutta totta kai tahdon mukaan testaamaan, kiva kun markkinoille tulee kotimaisiakin tuotteita.

Anna

Täällä kans yksi joka on todella huono syömään mitään lisäravinteita. Pitäs oikeesti ryhdistäytyä. Jospa voitto napsahtais ja auttas alkuun. ;)

Airiina

Osallistun arvontaasi, hienoja tuotteita kaikki, olet ihana kun kirjoitat blogiasi usein, luen ne kaikki.

Tutu

Ihana aina kuulla näistä perheyrityksistä :) Arvontaan osallistun ehdottomasti, olisi mukava yllättää myös läheinen näillä tuotteilla.

Vierailija

Heips!!!
Olis ihan kiva kokeilla noihin liuskottuviin kynsiin! Aika monet jutut on kokeiltu. Eli mukana täysillä.

Vierailija

Olisipa kiva päästä kokeilemaan tuotteita, pistäisin purkit puoliksi systerini kanssa, joka (myös) kamppailee etenkin näin kesän jälkeen ihon ja hiusten kunnon kanssa... Olisi jännä nähdä miten vaikutukset (ehkä?) eroaisivat meillä, kun systeri on 10 vuotta vanhempi. 

Minn

Johanna. Harvoin tuntuu että syvällä sielussa liikahtaa. Fitness-päiväkirjoista katsoin ainoastaan jaksot jossa sinä olit esillä. Oli uskomatonta huomata, miten olit juuri se sama ihminen joka kirjoittelee blogiin. Niin aito ja viisas nainen. Tänään apteekissa näin nämä tuotteet, ja olin iloinen että olit päässyt mukaan edustamaan perheyrityksen tuotteita. Tosi hyviltä tuotteet vaikuttavat. <3 <3

Maru

Uravintolisiä on niin moneen lähtöön nykyisin, että tulee väistämättä valinnanvaikeus hyllyjen välissä. Toki se että tässä kyse on suomalaisesta perhe yrityksestä on iso plussa! Olisi kivaa kokeilla näitä ravintolisiä.

Siipukka

Joo, kyllähän se tehokkain ihon ja hiusten ravinto tulee siitä mitä suuhun laitan.
Miksei sitten pilleristä... Kaunista syksyä !
Mukana arvonnassa mieluusti !
- Sipriina-

Tiia / Black + White = Grey

Mukana arvonnassa!

Mulla on itseasiassa parhaillaan käytössä tuo vaaleansininen purkki, ja parin viikon kokemuksen perusteella huomaan ainakin, että kynteni ovat vahvemmat kuin aiemmin. :)

mallura

Mahtavia kuvia! Ja upeat hortensian oksat! :) Mielelläni ottaisin tuotteet testiin. Huomasin tässä hetki sitten, että pää täynnä vauvahiuksia... Minulta lähtenyt jo varmaan pari vuotta hiuksia älyttömästi ja syytä en tiedä, ehkä pillerit, kuka tietää. Onneksi kasvaa uuttakin, mutta noista tuotteista ei varmasti haittaa olisi :D

Mht

Bongasin eilen menaiset-lehdessä mainokseb tuotteista, aion siis kokeilla. Mukana myös kilpailussa!

Heidi

Mielelläni kokeilisin minäkin. Yhden purkin voisin äidilleni noista antaa myös testattavaksi. :)

Sannuli

Mukaan arvontaan. Anti-age alkais olemaan tarpeeseen, muut vois jakaa ystävien kesken. Vinkki muuten hiusten hoitoon: lempeä hieronta tekee hyvää hiuspohjan mikroverisuonille ja auttaa ravinteita kulkeutumaan hiusjuurille ja rentouttaa se muutenkin mukavasti ;)

Maijus

Iän myötä sekä hiukset että iho ovat kokeneet muodonmuutoksen, joten uutukaistuotteet olisivat kiva kauneudenhoitolisä kiireiseen arkeen <3

Thh

Niin kyllä se ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointi ehdottomasti lähtee sieltä ravinnosta ja vitamiinilisät kyllä edesauttaa tätä. Mukana arvonnassa!

Vierailija

Ensimmäinen kommentti ikinä.. olisihan se kiva vahvistaa hiuksia :) tykkään sun luonnollisesta kauneudesta.

Jenni

Näinkin jo pari viikkoa sitten kasvosi paikallisen apteekin näyteikkunassa:) mieluusti näitä tuotteita kokeilisin!

Katjapm

Voi joo, tällaiset tulisivat todellakin käyttöön. 😍 Ps. Oot mun kauneusihanne ja todella hyvä valinta mallikasvoksi.

Vierailija

Uskon myös vahvasti "sisäiseen" kauneuteen, erityisesti hiukseni kaipaisivat vahvistusta :-)

L.T.

Ehdottomasti kokeilen:) Imetys on vienyt täysin kiillon hiuksistani ja olen valmis testaaman saisiko näillä kotimaisilla tuotteilla kiillon takaisin.

helinae

Voisi varmasti tämmöinen vähän nuorempikin aikuinen kokeilla miten kotimaiset ravintolisät tepsii pehmeisiin ja ohuehkoihin hiuksiin. Oispa huisa saaha testi erä ja antaa anti aget tulevalle anopille kokeiluun! :D Kiitos Johanna mukavasta blogista, oon jo pitkään lukenut ja ihania juttuja täällä. :) ♡

4 mukelon äite

Toivon ja osallistun, vaikka ne ohi aina meneekin... kaikille purkeille olis käyttöä, tuo lila tulis tarpeeseen 😊

Heidi

Haluaisin aloittaa kokeilun. Kaikki purkit tulisi tarpeeseen. Mukavan näköisiäkin purkit säilyttää ihan vaikka pöydällä, ni muistaa napsia.

Tiiah

Tulisi tarpeeseen - jotenkin tämä syksyn saapuminen kolahtaa aika kokonaisvaltaisesti ja kaikki apu otetaan innolla vastaan. :)

Sonja79

Hei juurikin olen miettinyt mitä ravintolisiä löytyy kaupoista, on naama alkanu näyttämään siltä että jotain ensiapua sille pitäisi saada ja pian 😊

tiiu

Onpa kiva palkinto ja tulisi kyllä tarpeeseen. Kynnet on aivan älyttömän heikot eikä hiuksissakaan ole kehumista .

Sunshine

Itsekin liputan monipuolisen ja terveellisen ravinnon ja liikunnan puolesta mutta lisäksi läpi vuoden D:tä purkista ja laadukasta kalaöljyä(omega3:sen ja 6:sen tasapaino!) päivittäin:) mutta jospa onni kerrankin suosisi niin näitä voisi testata💕

Elina I

Haluan testata. Olen mukana arvonnassa 😊 samaan syssyyn haluan kiittää sinua inspiroivasta blogista. Sinun innostamana olen alkanut valokuvaamaan ja neulomaan 😊

Minttu Mie

Uskon vahvasti sinun hehkusi salaisuutena olevan aidon kalaruuan nauttiminen ja niistä saatujen hyvien rasvojen vaikutuksen ihon hyvinvointiin, niin ja tietysti Norjan meri-ilmasto vaikuttaa, hyviä geenejä unohtamatta. Täällä kaukana Suomessa kaakon kulmilla sisämaassa voisi ravintolisät tuoda pientä lisähehkua olemukseen ;) T:Mie ja sie turvaa hehku

TiinaMarikka

Hei , olisi mukava päästä kokeilemaan näitä uusia tuotteita ja saada itselleen hehkua kun märkä ja pimeä aika alkavat.Mielenpiristystä syksyyn ja kirkkautta iholle.

Vierailija

Minäkin olen ollut todella huono käyttämään ravintolisiä. Tuntuu jotenkin vaan luonnollisemmalta saada kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet ravinnosta. Voisin kyllä kokeilla tuotteita jos onni suosii :)

Vierailija

Tosi mielelläni osallistun arvontaan! tuotteet vaikuttaa lupaavia, joten arvonnassa mielelläni mukana :)

Merimiehen muija

Ei kai näistä haittaakaan olisi. Mielenkiintoisia valmisteita koostumukseltaan. Voisin kokeilla ja ainakin seuraavalla apteekkikäynnillä katsastaisin löytyykö ko. valmistajan tuotteita hyllystä.

Eeva

Käytän päivittäin ravintolisiä, mutta aina tulee ostettua samaa merkkiä. Nyt olis hyvät tsäänsit kokeilla jotain uutta!

SailaO,

Nämä tulisi kyllä tarpeeseen, hiukset ja kynnet ovat menettäneet jostain syystä elinvoimansa 🙄.

IreneP

Näitä tutkin etukäteen jo itsekin. Laiska ravintolisien kanssa, mutta kotimaisuus tekee uteliaaksi näissä.

klaara

Hienoa, että tuotteet ovat kotimaisia, sillä yritän kaikissa ostoksissani suosia niitä. Kiinnostavilta kuulostavat tuotteet!

Mukana arvonnassa.

Vm 61

Oi ihanuus :) keski-ikäisen naisen toive olisi päästä kokeilemaan näitä tuotteita. Kynnet huonossa kunnossa ja ihokin kaipaisi piristystä :)

Katjuska

Hei!
Mielelläni kokeilisin, olen tässä harkinnutkin jonkin hiusravintolisän käyttöä.
Olet upea "keulahahmo" tuotteelle!

Ihanaa syksyä!

Mari-79

Voi kunpa voittaisin! On nimittäin rupsahtanut niin naama kuin mielikin kaiken stressin keskellä.

Selma

Minäkään en ole kokeillut muita lisiä kuin kalaöljyjä joita säännöllisesti kyllä yritän syödä. Ja D-vitamiinia. Mieluusti siis juuri neljäänkymppiin ehtineelle voisi alkaa kelvata lisät :) :)

Mi

Haluaisin ehdottomasti kokeilla! Kolmenkympin rajapyykin ylittäminen alkaa näkyä etenkin ihon kunnossa :(

Ritu-72

Hei,

Nämä kyllä olisi tarpeen, jospa kerrankin arpa suosisi.... Putelitkin ovat kivan näköisiä :D

Vierailija

Aina niin kauniina olet! 

Ja onhan totta, että vitamiinit ja hivenaineet ovat yhtä välttämättömiä ihmiselle kuin bensa autolle. Ja tietenkin olisi parasta saada ne monipuolisesta ravinnosta. Kuitenkin on tilanteita tai ryhmiä, joille ravintolisät ovat tarpeellisia. Esimerkiksi vanhukset, joilla ruokahalu tai vitamiinien imeytyminen on vähentynyt.

THL:n tutkimusprofessorin Suvi Virtasen mukaan ravintolisien liiallisella käytöllä on havaittu olevan huonoja vaikutuksia (esim. lääketieteellisesti arvostetussa Archives of Internal Medicinessa julkaistu näitä tutkimuksia).

En toivo itse voittavani näitä, vaan toivon, että voitto menisi jollekin, joka todella tarvitsee ravintolisiä. Sori eriävä mielipiteeni ravintolisien suhteen :)

Laura

Mieluusti kokeilisin! Jää usein kyllä ostamatta minullakin ravintolisät D-vitaamiinia lukuunottamatta, mutta jos saisi ilmaiseksi testiin, niin saattaisin vakuuttua. :)

HanneK

Kauniita ja ihanan luonnollisia kuvia kuvaaja saanut napattua.

Kokeilen mielelläni näitä tuotteita...jospa se minäkin saisin samanlaista hehkua.

Vierailija

Kokeilisin tuotteita tosi mielelläni! Ihanaa syksyn jatkoa teidän perheelle sinne Norjaan <3

Johkupohkunen Tampereelta

Voi, testaisin tosi tosi mielelläni! Ja kyllä: sekä hiukseni, kynteni että ihoni kaipaisivat boostausta! ☀️☀️

Emppuuuuu

Voi, mukana ollaan!! Itsekin uskon monipuolisen ruokavalion voimaan, mutta kun kaikkea ei välttis saa aivan tarpeeksi ravinnosta niin tietyt ravintolisät on ehdottomasti tarpeen! :) Nämä kyllä kiinnostaa kovasti, varsinkin ku kyseessä on hiusten, kynsien ja ihon lisäravinteet!

Vierailija

Maj-Len

No joo! Voisi olla hyvä juttu kun ikääkin alkaa pukkaa ja jos kokeilen jättää raskaat lihat pois (possu, nauta jne. niin) ja kun oon välillä vähän stressikana😉

Vierailija

Ensin yllätyin ja sitten tulin hyvälle tuulelle kun näin apteekissa sinun kuvasi tässä mainoksessa :) Mukana arvonnassa minäkin!

T HenRiikJaa

Elisa

Hei, onpas ihana arvonta, tuore kosmetologi opiskelija täällä ruudun toisella puolen ihastui täysin!

Kosmetiikan ja kauneustuotteiden suurkuluttajana ja rakastajana olisi mahtavaa päästä testaamaan tuotteita, osallistun siis ehdottomasti :-)

Sanna

Oi, Suomalaista :). Käyttöä on tähän talouteen, naisenergiaa neljän verran hih. Olemme mukana. T. Sanna

Näytä kaikki kommentit (387)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015