kashmirneuleet saatu kashmirneule.comista

 

Ehkä pisin blogitauko aikoihin. Äiti ja sisko ovat jo alkaneet soitella et onks kaikki hyvin.

On. Mutta kolme - ei kun neljä - eri työpaikkaa. Mun opiskelijakin muuten lopetti just tällä viikolla ja sain ison ruusukimpun kesken kokousta. <3 Ja viikonloppuna yökylässä on ollut mm. kuusi kuudenluokkalaista poikaa. Ihan siis eloisaa yötä myöten.

 

Ja yksi merirosvo. Suoraan sanottuna olen käyttänyt viime aikoina aika paljon aikaa siihen. Yhdessäoloon, rakastumiseen, halailuun, jutteluun, tiedättehän. Ja toisaalta lapsiin. (Mut raskaana en ole, älkää ymmärtäkö väärin. Vaikka maha siltä vähän näyttääkin, huoh, sekin vielä. :D)

Kaikki on siis tosi hyvin - tänä syksynä on vaan ollut pakko käyttää vähemmän aikaa blogiin, jotta oikella elämällä on ollut hyvä olla. Tää vuosi on ollut niin täynnä muutoksia että jollen olisi ollut kunnolla läsnä (ja jättänyt blogia vähän vähemmälle), en ehkä voisi nyt sanoa että kaikki on hyvin.

Että voin viettää rauhallista sunnuntai-iltaa uuden miehen ja maailman rakkaimpien lasten kanssa. Rauhassa, hyvä olo sydämessä. On tässä hommia sen eteen tehtykin, voin sanoa. 

 

Ja tekin olette vähän odotelleet miehen näkemistä. Se sai nyt oman kashmirneuleensa kokoa XXL. Itselleni otin mediumia, sillä muistin, että nämä ovat aika pientä kokoa. Mekon ruskeana ja yhden perusneuleen nudena itsellenikin. Superpehmeää, suoraan iholle kashmiria ja ihan superit valikoimat värejä ja malleja. Hinnat kashmirneule.comissa ovat jo ennestään melko edulliset, mutta nyt saatte koodilla JOHANNA vielä -10% pois. Laadukkaita joulahjaideoita ja ajattomia neuleita kenelle tahansa. <3

Nyt alan rauhoittumaan kohti joulua etten hoyryä eteenpäin tätä samaa syksyn vauhtia. Ja niin yritän palata tännekin paljon useammin; tää blogi on vähän mun rauhan ja hyvänolon mittari; tänne saan sitä purkaa ja antaa ja täältä sitä myös saan.

Ryhdistäydyn tuolla kommenttiboksissakin, anteeksi siitä.

 

Kiva että jaksatte olla mukana vaikka viimeiset kuukauden ovat olleet entistä hurjempia. :D Kaikesta me selvitään!

Nyt labyrinttipelin ja iltapalan pariin, moikka. <3

 

Kommentit (12)

Vierailija
14/12 | 

Niin onnellinen sun puolesta, olet niin aito ja oikeasti ihana, sulle ei voi kun toivoa kaikkea ihanaa💓 Niin komea sin merirosvo, ja lenpeät silmät😍 kiva kun laitoit kuvan ☺️

Leela
15/12 | 

Kauniita kuvia, tuli hyvä mieli. Olen lukija monen vuoden takaa, mutten ole ikinä ennen kommentoinut. Kommenttiboksia luen silti aina innokkaasti silloin, kun siellä luettavaa on. Toivon että sinullekin kommenttien lukeminen ja niihin vastailu olisi enimmäkseen mukavaa.

Rauhallista viikonloppua!<3

Tuikku
16/12 | 

Kiitos taas kauniista kuvista, levollista joulun odotusta sinulle ja perheellesi 😘

Eevis
17/12 | 

Rakastumisen tunne on ihanaa, siinä kuplassa saa olla just niin kauan kuin haluaa. Sit se muuttuu rakkaudeksi ja sekin on oih..niin ihanaa..erilainen sellainen arjen rakkaus-kupla mutta ihana silti. Nautinnollisia ja rauhallisia joulunodotuspäiviä <3

Hanna-Mari
18/12 | 

Heippa! Ihana kuulla että asiat ovat hyvin. On ollut taukoa blogista, mutta on täysin ymmärrettävää että muut asiat tulevat aina ensin. Lukijoina tietenkin aina odotamme uusia postauksia. 😊

Sinun blogissasi on juuri sopivasti ripaus aitoutta, hieman sitä siloteltua, kaikkea kaunista ja myös maanläheisyyttä. Minä tykkään. ❤️ Hyvää joulun odotusta sinulle.

t. Hanna-Mari

Vierailija
23/12 | 

Voisiko blogin uusi nimi olla "Merirosvon vaimo"?😍 ihanaa kuulla että elämä rullaa!:)

Maria 2
24/12 | 

Moi! Mun joulu alkaa sub joulukorttipostauksen jälkeen. Olis kiva saada ideoita ja tunnelmia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram