Heippa taas, pitemmittä puheitta; Kalevala korun Hehku -kaulaketjun Iittalan Vitriinissä voitti seuraava kommentti:

 

Kauniit korut Kalevala Korulta. Ehdottomasti arvonnassa mukana ja ilolla kantaisin koruja.

Tiina17

17. huhtikuu 2017 - 23:34

 

Laitako mulle sähköpostia osoitteeseen johannaalvestad@gmail.com niin saan yhteystietosi eteenpäin. :) Kiitos kaikille osallistumisesta ja ennenkaikkea inostuksesta teemaan. Mun mielestä on jotenkin tosi mahtavaa, että Suomi 100 -vuotta -teemaan on niin moni (kuten Kalevala Koru) lähtenyt niin tosissaan mukaan. Just sellaista tarvitaan; yhteishenkeä, ylpeyttä kotimaasta ja omista juurista. Voi vähän varmemmin ja tukevammin seisoa omilla jaloillaan ja juurillaan kun tietää mistä tulee ja on ylpeä siitä. <3

Ei mitenkään suunnitellusti, mutta hyvin sopii teeman jatkoksi By Piasin vaatteetkin; olen aivan ihastunut näihin pellavaisiin culottes -housuihin ja tähän bambu -teeppariin, jotka itselleni sain valita Italian kuvausreissulta. Niin suosittelen, että jos meinaat uutta perusteepaitaa ostaa, kokeile bambua. Tämä on silkinpehmä iholla, napakaa matskua, venyy ja joustaa ja istuu. Yhtä ylellinen vetää päälle joka kerta.

Kuvissa roikkuu myös mun Muubaan ruskea nahkatakki, jonka hyvin olisin voinut yhdistää tahän asuun, mutta koska se on vähän iso, on se nyt asun sijasta myynnissä täällä (facebookissa siis, pahoittelen teille, jotka ette sinne ole kirjautuneet).

 

Oikein hyvää ja rauhallista viikonloppua juuri sinulle. <3 Matalia hartioita ja lempeitä hymyjä. 

Kommentit (5)

AnYa
6/5 | 

Kuvasi ovat jotenkin niin hyväntuulisia ja elämääpursuavia, ja blogisi onkin ollut minulle monen päivän pelatus ja piristysruiske. Jatkathan samaan malliin, sillä olet upea! Kiitos <3

Vierailija
7/5 | 

Hei! Kiitos ihanasta blogista. :-)
Yksi postaustoive olisi, nimittäin teidän pihasta ja istutuksista. Monesti on näkynyt ihania vilahduksia kukista ja kukkivista pensaista. Omaan mieleeni on juurikin sellainen runsas puutarha ennemmin kuin japanilainen kivipiha. :-D Mukavaa uutta viikkoa sulle!

Summer girl
8/5 | 

Aivan ihanat nuo Kalevala-sarjan Hehku-korut! Myöhästyin valitettavasti arvonnassa, mutta onneksi huomasin linkin nettikauppaan, ja kun tarjolla oli aleprosenttikin, niin tilasin korun itselleni. Kiitos alennusmahdollisuudesta! Nyt odottelen pakettia innolla kotiin saapuvaksi!!

Vierailija
9/5 | 

Sohvapöydän pinnan valkaisu raikasti koko huoneen! Nättiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012