*Kaupallinen yhteistyö Sensain kanssa

 

Terveisiä erityisen ylelliseltä iltakylvytä! Eli jotain aivan muuta taas tänään.

Sensai postausten sarja jatkuu; tällä kertaa tosiaan kahdella ehkä ylellisimmällä koskaan kokeilemallani tuotteella. Täytyy sanoa, että olen todella onnekas saadessani testata näitä, pieni luksushoito tuli todella tarpeeseen! :D Mullahan ei ole luonnostaan mikään virheetön babyiho ja iän myötä se haastaa varmasti vielä enemmän. Käytän siis suurella innolla ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä tuotteita ja hemmottelen ihoani hyvillä tuotteilla. Kaunis, hehkuva iho ja hyväkuntoiset hiukset kun ovat mulle kauneuden A&O - etenkin vanhemmiten ne takaavat freesin ulkonäön ja meikki voi olla minimissä. Se on mulle tärkeintä ja siksi panostan mielelläni ihon ja hiusten kuntoon.

Tällä kertaa esittelyssä on tuotepari, johon kuuluu kaksi hoitavaa tuotetta; Sensain Ultimate -sarjan Lotion ja Emulsion joita käytetään siis suoraan ihon puhdistuksen jälkeen. Lähes nestemäinen, läpinäkyvä Lotion levitetään ensin; se valmistaa ihoa tuleville hoitotuotteille ja vahvistaa niiden tehoa. Lotion hierotaan käsin kasvojen ja kaulan iholle; myös silmänympäryksille! 

Lotionin jälkeen ihoa hoidetaan voidemaisella Emulsionilla, jonka levittämistä silmänympärysiholle ei niinikään tarvitse varoa; päin vastoin (loistavaa mulle, joka olen aina ollut mahdottoman laiska muistamaan silmänympärysvoiteita). Emulsionin saattoi tuntea aluksi kihelmöivän iholla; ikään kuin kohentaen ja kiinteyttäen, mutta muuten se on silkkisen pehmeä ja imeytyy iholle täydellisesti.

Iho on nyt Lotionin ja Emulsionin avulla saanut hyvän annoksen sekä kosteutta että ravintoa ja todella jää heti elinvoimaisen ja kirkkaan näköiseksi - odottelen vaikutuksia pidemmän käytön jälkeen.

Ultimatehan on Sensain ylellisin hoitosarja ja yli 30 vuoden tutkimustyön tulosta; tuotteissa tiivistyy All-in-one periaate ja se on keveydestään ja helppoudestaan huolimatta hyvin tehokas sarja. Ultimate -sarja sisältää mm. maailman arvokkainta silkkilaatua(!) ja se edistää ihon solujen toimintaa, niiden uudistumisprosessia ja anti-aging vaikutuksia. Sen kehutaan hidastavan aikaa ja palauttavan ihon nuorekkuuden - mihin itseasiassa uskon jo tämän pienen käytön jälkeen.

 

Vähän pelottaa jo valmiiksi näiden purkkien loppuminen, mutta lupaan sitten ainakin raportoida tuloksista; tuotteethan lupaavat näkyviä ja tuntuvia muutoksia iholla. Sitä ei todella ole vaikea uskoa, sillä -kuten sanottu- nämä ovat ehkä ylellisimmät koskaan kokeilemani tuotteet, jotka jättävät ihon todella kirkkaaksi ja kuulaaksi jo heti. Odotan siis mielenkiinnolla tuloksia purkkien tyhjennyttyä. 

Hoida ja hemmottele ihoasi, ruoki sitä sisältä ja salli pieniä ylellisyyksiä. <3 Kasvojen iho on kuitenkin niin tärkeä, jollei tärkein osa kauneudenhoitoa. 

 

Sensai -tuotteet löydät vaikkapa täältä.

 

Ps. Kiitos paljon paljon jaoista ja  hyvistä kommenteista ed. postaukseen; yritän vastailla niihin vielä. <3 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010