Eilen tämä tupa oli täynnä. Täynnä iloa ja ääntä. En ihan yllättäin edes muista kuinka monta meitä oli, mutta muistan tarkkaan jokaisen, joka oli. Mun kavereita, ystäviä, salsatyyppejä. 

Pientä napostelua ja hyvää juomaa, leppoisat juhlat, jotka mun on tapana järjestää näin elokuisin synttäreiden tienoilla.

Olisinpa muistanut tai ehtinyt ottaa kuvia jossain vaiheessa. Mulla oli liian kivaa.

 

Lapset olivat koko illan ulkona kavereillaan, meidän oli tarkoitus lähteä ennen yhdeksää kuuntelemaan salsakonserttia ja tanssimaan ja mun miehen oli tarkoitus tulla reissusta kello kuudeksi kotiin; sopivasti lapsenvahdiksi. Mies soitti viideltä ja kertoi myöhästyneensä lennolta. 

Hetken luulin jääväni paitsi pitkään odotetusta konsertista, mutta yksi vieraista pelasti ja soitti tyttönsä lapsenvahdiksi. <3

Bändi oli ihana, musiikki kunnon kuubalaista, ihmiset parhaita.

Ja mieskin oli tullut kotiin yöllä ennen minua.

 

Toi muumikortti "Kaikki on niin epävarmaa ja juuri se rauhoittaa minua" rauhoittaa jotenkin aina kun näen sen. Niin on. Kaikki on niin epävarmaa. Mikään ei ole valmista, minä en ole koskaan valmis, koskaan ei tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan. Siksi on pakko vain olla, antaa elämän kuljettaa ja yrittää parhaansa mukaan tehdä oikeita valintoja, jotka vievät oikeaan suuntaan; sinne, minne haluaisi.

Ja siksi on paras nauttia joka päivästä, uskaltaa elää, olla kiitollinen, olla kiltti ja pitää huolta. <3

 

 

 

Kommentit (8)

Anile
9/8 | 

olet Johanna paras pelastat aina päivän!

Vierailija
10/8 | 

Hienoja ajatuksia nuorelle naiselta.
Sina olet oivaltanut ihmis elaman tarkeimmat"principles ," Antaa ela man kuljettaa,tehda oikeita valintoja ja kiitollisuus ja elamasta kiittaminen on Tervetta noyryytta ja itsetuntoa. It sensa hyvaksyva ihminen voi Ollailtti mutta ei manilipoiva noyristelija.

Laura
11/8 | 

Hei! Tämän postauksen ensimmäinen kuva lumosi jostain syystä täysin, oli pakko palata sitä katsomaan. Lähden tässä googlella etsimään, mutta jos osaat kertoa mistä näin kaunis karttapallo on, mistä näitä upeita Tuu-tikki-kortteja löytyy ja mistä noin upeita kehyksiä saa? Kehyshän tuo varmaan on?
Ihanan kodikas ja kaunis koti teillä kyllä on, aina saa hyviä sisustusideoita näitä postauksia ihastellessa.

Sara
12/8 | 

Johanna, olet ulkoisesti kaunis ja kuviasi (sekä kotonasi että sinusta ja asuistasi) on ilo katsella. Ennen kaikkea on kuitenkin ihana lukea tekstejäsi. Sinusta huokuu tyytyväisyys ja tasapaino. Se saa pysähtymään ja miettimään omiakin kiitollisuuden aiheita ja myös pysähtymään ja arvostamaan juuri tätä hetkeä. Kiitos ihanasta blogista! ❤️

Irisii
15/8 | 

Kyynel tuli silmäkulmaan muumikortin viisaudesta. Itse juuri siinä epävarmuuden tilassa, hmm voisiko se rauhoittaa. Onpa ihana ajatus.

Kiinnostunut
16/8 | 

Hei! Sulla on aina niin hyviä ajatuksia ja positiivinen asenne, kiva lukea ja katsella sun kauniita kuvia! Nytkin ihastuin kuvissa näkyviin oljenkeltaisiin tyynyihin, mistä olet hankkinut?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010