Meinasin otsikoida tämän postauksen vielä juustoisemmin "Kimallusta ja kyyneleitä" mutta tajusin onneksi että se kuulosti hyvin Kauniilta ja Rohkeilta.

Mutta oisin voinut otsikoida. Sitä tää on vähän ollut. Viikonloppuna on ollut jouluaattojuhlintaa; ystäväpiirissä on paljon tyyppejä, jotka reissaavat (pitkälle) pois ennen jouluaattoa. Mun paras ystäväni Hilde muun muassa aikoo olla poissa mun elämästä (ainakin fyysisesti) seuraavat puoli vuotta, apua. En halua edes ajatella miten kestän.

Ja mikä vielä kamalampaa, lapset lähtivät isänsä kanssa kahdeksi viikosi kaukolomalle tänä aamuna. On tässä itketty. Tai lapsilla on tosi kivaa, eivät ne onneksi aavista että itken silmät päästäni. Ja kyllä nyt alkaa jo vähän helpottaa, kaksi viikkoa menee supernopeasti. Menee menee.

Luulen kuitenkin, että saan ensimmäistä kertaa elämässäni tuntea kropassa miltä joulu voi tuntua niille, joille siitä ei ole vain hyviä viboja. Huh. Tämä tulee olemaan tosi erilainen joulu.

Mun ja Olavin pitää siis yrittää keksiä jotain kivaa yhdessä. Joku sisämaan vuoristomökkijoulu tai reissu kylpylähotelliin. Ehkä. Ei me oikein tiedetä vielä. Mutta ei vaihtoehdot niin kamalan huonoilta huonoilta näytä, kyllä me jotain keksitään.

Ja pakko itkeä nyt valmiiksi että jouluaattona voidaan sitten nautiskella. <3

Jos muuten itku ei muuten meinaa tulla (ja Varpunen jouluaamuna alkaa kyllästyttää) niin Snowman on ihana. Mulla on siitä ehkä erityisen hyvät fiilikset siksi, että kuulin sen ensimmäistä kertaa Ollin musiikkikoulun joulujuhlassa, nuoren tytön tosi kauniisti laulamana. Ensin itkin Ollin viuluesitystä ja sitten tytön Snowmania. <3

Sellaista tää joulukuu vissiin on joka tapauksessa :)))

 

 

 

Kommentit (5)

Marza
8/5 | 

Kuuntelin tota snowmania jo viimejouluna ja musta se oli ihan huippuihana💗
Ja kyllä ne lapset pärjää ja tupsahtavat kotii pikemmin kuin huomaatkaan, elä hetkessä ja nauti elämän moninaisuudesta, joulurauhasta ja toisen läheisyydestä, arki koittaa aina aivan liian pian. Hyvää Joulua teille💗

Joulun onnea
9/5 | 

Hei

Joulu voi olla aivan ihana ihan itsekseenkin! Jouluyön kirkko, joulun valot ja kynttilät ikkunoilla...ja joululaulut. Kyllä lapset pärjäävät ja vielä enemmän, kun tietävät, että sinäkin viihdyt. Kokemusta on :). Ihanaa joulua sinulle!

Pienen tytön äiti Oslosta
10/5 | 

Voimia ja hyvää joulua teille <33 ps. Mistä olet löytänyt noin ihanan hameen? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010