*Kaupallinen yhteistyö Sensain kanssa*

 

Tykkään antaa (ja mikä ettei saadakin ;)) joululahjaksi käyttötavaraa. Siis vaikkapa hiusten- tai ihonhoitotuotteita. Vähän sellaisia perusdödöä parempia tuotteita, joita ei ehkä itse tulisi ostaneeksi. Tuotteita, jotka ehkä ovat vähän ylellisempiä kuin mitä lahjan saaja tavallisesti itselleen hankkisi ja sallisi. 

Joululahjat ovatkin mun mielestä vähän sellaisia, ettei niiden välttämättä tarvitse kestää lopun elämää. Viisikymppisillä on ok saada kultakello tai arvokas koru, mutta joulu tulee joka vuosi ja jouluna voi ilahduttaa paketeilla, joista on hyötyä arjessa - jonkin aikaa. Jokaista joululahjaa kun ei voi säästää eikä kukaan halua pysyvää koriste-esineitä ihan kaikista paketeista. 

 

Tässä postauksessa vinkkaankin mun jo pitkään jatkuneen Sensai-yhteistyöni päätteksi parista ihanan ylellisestä Sensai -paketista. <3

Sensain pehmeä Silk - tuoksu sekä silkkisen pehmeä vartalovoide samassa paketissa on todella ylellinen lahjavalinta  naiselle. Tuoksussa on todella hienostunut, silkkisen pehmeä ja aavistuksen itämainen tuntu.

Sensai Cellular Performance - Extra Intensive Mask on toinen aivan ihana lahjaidea; aika moni nainen varmaan haluaisi hoitaa itseään kasvonaamiolla jouluaaton päätteeksi nukkumaan mennessään. Tämän naamion laitan itse tavallisen voiteen lisäksi sillöin tällöin yöksi vaikuttamaan ja paitsi että itse naamiovoide on silkkisen tuntuinen, on myös lopputulos (jo heti) aamulla sitä! Tähän ihastui myös mun paras ystäväni niin paljon, että osti oman naamionsa. Investointi on hintansa väärtti, sillä tuloksia näkee jo heti yhden yön jälkeen.

 

Niin että siinä yksi mun suosikkijoululahjaidea; hemmottelua ja arjen luksusta kotikäyttöön - ja saaja muistaa sinua lämmöllä monta kertaa pitkään jouluaaton jälkeen! <3

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Minulla on postaustoive: etkös kirjoittaisi auki edes pääpiirteittäin sen palmikkoneuleen ohjetta joka on Uusin DIY-postauksessa? Voisin yrittää sen itsekin selvittää, mutta olen vasta-alkaja ja ohje monimutkainen. Olisi kiva joululahja meille neulojille.

Elina
4/2 | 

Tuo Sensain tuoksu olisi niin ihana, mutta liian kallis. Täytyypä säästää sitä varten:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram