Perinteinen joulukorttitehdas täällä taas moi! :) Ensi viikonloppuna tiedän että mulla on 1) teatteri työporukan kanssa 2) teatteri lasten ja kavereiden kanssa 3) salsakonsertti = en ehdi tekemään yhtään korttia. Se oli siis aloitettava nyt!

 

Tänä vuonna mennään lyijykynällä, kultatussilla ja eläinmotiiveilla. <3 Valkoinen pohja ja taustalle klassista sinistä tai punaista pahvia alle. Yksinkertaista mutta kaunista. Omatekemistä korteista tykkääpi kaikki ja eläinmotiiveille nyt viimeistäänkin lämpenee. Etenkin poikasille.

Maljakossa on varmaan vuoden viimeinen oman maan Da Vinci -ruusu ja mukeissa glögiä. Lapset ovat oikeastaan isällään viikonlopun, mutta meillä oli joulukorttitehdastreffit tänään.

Kuunneltiin suomalaisia joululauluja (en muuten kestä Varpusta jouluaamuna itkemättä, se on mun niin kaikkien aikojen joululaulusuosikki. Etenkin Timo Turusen laulamana.) ja höpistiin kaikista mieltä painavista kysymyksistä monta tuntia.

 

Mulla alkoi siis joulumieli nyt. Tänä vuonna ehkä erityinen pala kurkussa, mutta joskus on. Enkä niitä tunteita pelkää; en kyyneliä enkä kuplivia iloja enkä paloja kurkussa; niitä täytyy olla. Välillä saa tuntua ja välillä saa olla rauhallisempaa. Enemmän pelkäisin ajatusta elämästä, jota en ole tuntenut.

Hyvää joulumielen alkua teillekin. Lämpöä sisuksiin, rauhaa koko kroppaan ja levollisia ajatuksia. Rakkaita ihmisiä ennen kaikkea.

 

Nähdään pian. <3

 

PS. Ed. postin mallikuvio on lisätty ja myös hihan ohje! 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram