Kuvia tuli nyt taas niin ennätyspaljon, etten taidakaan sanoa mitään siitä mistä mun pti sanoa. Kuvat puhuvatkoon. :)

Ehkä ne kertovat jotain siitä, mistä mun piti kirjoittaa. Kaikesta epätäydellisyydestä. Siitä miten jouluidyllikuvien takana ja pinnan alla saattaa aina olla tuhansia tunteita, ajatuksia ja harmeja. Ja yleensä onkin. Tai aina. Harvempi elämä kun leijuu silkkitietä pehmeästi eteenpäin. Etenkään joulun alla.

Ehkä kuvat kertovat vain hyvästä viikonlopusta yökylässä Hildellä - koska kuvista ei kuule keskusteluja, ei näe kaikkia tunteita eikä tunne kaikkia tarinoita. 

Mun piti kirjoittaa siitä, että joskus jouluidyllikuvat herättävät enemmin harmistusta kuin mieliyhvää. Juuri siksi, että tiedän - kaikki tietävät - ettei joulu taio kaikkea paremmaksi. 

Niin ja laitoin kuvia pipareista, joiden koristeluista ei tullutkaan kauniin valkoisia. Jossain vaiheessa kaikki glasuuri vaan värjäytyi kaikilla sateenkaaren väreillä. Niinkuin elämässä joskus käy. Että ne kaunis, siisti valkoinen suunnitelma värjäytyy kaikilla sateenkaaren väreillä, tunteilla ja tuntemuksilla ja leviää hallitsemattomaksi kasaksi elämää.

 

Ja joskus joulukuvista saa paremman mielen. Joskus ne lämmittävät ja antavat toivoa. Tuovat joulutunnelmaa ja iloa sydämeen. Aitoa hyvää oloa. Entä lakritsijauheessa (tai salmiakki) pyöritetyt taatelit - viikonlopun paras maku! Nopea ja helppo joulukarkki.

Iso halaus & rauhaa kroppaan. <3

 

 

Kommentit (4)

Tarja
6/4 | 

Oi, ihania kuvia! Tuli hyvä mieli <3 Kiitos!

Ja nuo puput: jokainen tarvitsisi tuollaisen ihanaisen paijattavaksi! En uskalla näyttää kuvia tytöilleni, ettei pukin listassa pian lue "pupu" - siitäkin huolimatta, että isi ja toinen tytöistä itse on allerginen... (isi todistetusti myös pupuille). 

Kaunista ja rauhaisaa joulun odotusta! <3

Lapista
7/4 | 

Ystävälläsi on kaunis koti! Osaatkohan sanoa mistä hänen ruokapöytänsä on hankittu? Mukavaa joulun odotusta!

Vierailija
8/4 | 

Aivan ihania ja tunnelmallisia kuvia! Blogisi on ehdottomasti lemppariblogini ja täältä saa hyvää mieltä ja ideoita niin teksteistä kuin kuvistakin. Toivottavasti löydät inspiraatiota, ja aikaa vaikka harvakseeltaankin, jatkossakin postailla.

Minuakin kiinnostaa ystäväsi pöytä, tosin sohvapöytä. Minkä merkin mahtaisi olla? Ilmeisesti samaa sarjaa ruokapöydän kanssa?

Iloista ja rauhaisaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi! <3

Satu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram