Kotiin on tullut joulukalenteri, joulukuusi ja jouluvalot. Polttopuita on varastoitu talven varalle ja hyasintit ja joulukaktus kukkivat ikkunalaudalla. 

Nyt on ihan hyvä alkaa odottamaan joulua; nauttia koko joulukuusta ja joulun odotuksesta. Tämä on kuitenkin sitä parasta aikaa; ehkä parempaa kuin jouluaatto itse.

Olen viikonloppuna käynyt ravintolassa syömässä työporukan kanssa ja sen jälkeen energisessä stand-up showssa. Lasten kanssa jouluteatterissa ja vielä tanssimassa salsaa livebandin tahtiin yömyöhään. Viikonloppu on siis mennyt supervauhtia. (vaatteet H&M) Ensi viikonloppuna olisi seuraavat pikkujoulut, mutta voipi olla että ne saavat olla. 

Tällä hetkellä niin tärkeää ja parasta on viettää aikaa mun Olavin kanssa - ja lasten kanssa silloin kun mun vuoro on. Kerronko jotain Olavista? Meillä on tosi hyvä olla yhdessä. En väitä että se olisi mitenkään maailman täydellisin mies, mutta me tunnumme täydellisiltä yhdessä. Enkä tiedä onko se maailman lämpimin ihminen (saattaa kyllä olla sitäkin), mutta meillä on maailman lämpimin olo yhdessä. Meillä on vaan tosi hyvä olla yhdessä. Tykätään halata koko yön ja monta kertaa päivässä. Tiedän, että tällaista se on vastarakastuneena, mutta me olemme vähän sellaisia tyyppejä molemmat ilman vastarakastumistakin. Että tykätään niistä halauksista ja lämmöstä. 

Niin että tulevaisuus vaikuttaa lämpimältä. Turvalliselta ja hyvältä. Aika luksustunteita, vai mitä?

Turvallinen olo. Lämmin tulevaisuus.

Siinä on mulle joululahjaa tarpeeksi. <3

 

Nähdään pian. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram