kaupallinen yhteistyö Marimekon kanssa

 

 

Note to self: älä ota Marimekkoa kuvauslainaan. En haluaisi koskaan palauttaa mitään. Marimekossa on vaan jotenkin sellaista itsevarmuutta, klassisuutta, hauskuutta ja modernia tyylikkyyttä. Runsautta ja yksinkertaisuutta yhtaikaa. Sellaista tunnelmaa ja tarinaa. Mahdoton selittää, helppo tuntea. Varmaan siksikin aina ihan päällä, että se on suomalainen. Tällä kertaan valitsin Marimekolta joulusuosikkejani: Titti -mekko Eevi -huivi Mari -kengät / Alisa -laukku. Ja kävin joululounaalla. Paras joululounasmekko ever.

Ette ole varmaan enää hereillä, on jo myöhä itsenäisyyspäivän ilta. Suomessa alkaa vuorokausi jo vaihtua ja täälläkin on ihan nukkumaanmenoaika, mutta mietin, että Marimekko sopii niin hyvin - vaikka sitten myöhäiseenkin itsenaisyyspäivään. Ja illahduttaa yhtä paljon seuraavana, arkisempanakin aamuna. Saatte nimittäin -15% edun yhdestä Marimekon vaatteesta kirjautuessanne sisään ja syöttäessänne nettikauppaan koodin VAATE15. Koodi on voimassa vain pari päivää; 8.12. asti, joten jos olette vielä Marimekon joululahjoja vailla, kannattaa toimia nyt.

Mun piti vähän kirjoitella ajatuksia suomalaisuudesta ja näistä meidän pienistä kulttuurieroista, mutta jätän sen nyt myöhemmälle. Vaikka viikonlopulle. 

Nyt on pakko mennä nukkumaan.

 

Onnea 99 -vuotiaalle Suomelle. Olet ajatuksissa. <3

 

 

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010