Kaupallinen yhteistyö Sensain kanssa & Arvonta!

 

Multa joskus kysellään aurinkovoiteista ja siitä, miten suojaan ihoani kun aika paljon meren äärellä ja ulkona ylensäkin liikutaan. En ole maailman tarkoin tässäkään asiassa ollut ja varmasti ihoani jo auringossa vaurioittanut (jep, etenkin raskausajoilta jäi paljon pisamia ja pientä maksaläiskää - joista btw tykkään! ;)), mutta etenkin iän myöten olen tullut varovaisemmaksi ja tarkemmaksi suojaamaan ihoani auringon vaikutuksilta; se kun on yksi niitä pahimpia ihon "vanhentajia".

Hyvä aurinkosuoja on kesällä siis ihan must, siitä en enää luista. Koska tykkään olla auringossa enkä aio edelleenkään jäädä varjoon värjöittelemään.

Mun (ja muuten myös Hilden!) kesämeikkisuosikiksi on nousut ehdottomasti toi Sensain aurinkopuuteri, joka paitsi levittyy huomaamattomasti ja antaa iholle kauniin sävyn myös suojaa kertoimella 30. Huipputuote, joka on mulla käytössä päivittäin. Silloinkin, kun ei kuvittele kovin paljon auringossa olevansa (ja kuitenkin jonkin verran aina on), on kasvoilla automaattisesti hyvä suoja.

Myös Sensain Cellular Protective Cream kasvoille (suojakerroin 50) ja vartalolle (suojakerroin 30) ovat olleet kovassa käytössä -ensin keväisellä Kuuban matkalla ja nyt täällä kotiauringossa. Ylellisen silkkisiä voiteita, joita ei huomaa iholla lainkaan ja joita voi siis helposti käyttää tavallisen kosteusvoiteen sijasta - tai jotka huomaa juuri siitä, että ne ovat kuin silkkisiä kosteusvoiteta, ei aurinkotuotteita.

 

Lopuksi on pakko kehaista tuotetta, joka pelastaa usein päivän lopussa. Hyvänkin aurinkosuojan kanssa, aurinkoisen meripäivän jälkeen kasvoilla on usein sellainen aurinkoa saanut ja suolaisen merituulen puhaltama kireys. Silloin päivän yksinkertaisesti pelastaa hyvä kosteusnaamio; Soothing After Sun Repair Mask on ihan rehellisesti yksi tehoikkaimpia aftersuneja, joita koskaan olen kokeillut. Kasvojen iho imaisee usein naamion itseensä ja lopputulos on pehmeä kuin ei merellä olisi ollutkaan. Ilmeisen kosteuttava tehohoito! 

 

Tässä siis muutama aivan loistotuote, joista saan arpoa kolmelle teistä Cellular Protective Creamin kasvoille (suojakerroin 50) sekä aivan ihanan After Sun Repair Maskin! Juhuu!! Kommentoi siis jotain boksiin ja voit voittaa kesän parhaat suojat kasvoille! 

Aurinkoisia heinäkuun päiviä. <3

 

Kommentit (622)

Lillukkap

Kävisköhän nuo voiteet mummu-ikäiselle:) ainakin yritän olla arvonnassa mukana ryppyineni:) jospa alkais näyttää nuoremmalta:)

Maiju

Aurinko on ihana ja tervetullut tänne pohjoiseen, mutta harmi vaan se polttaa niin nopeasti. Joka päivä kasvoilla sk 50, mutta sekoitettuna kosteusvoiteeseen, sillä se on yksin aivan liian paksu jättäen ihon valkoiseksi. Vaan kun ilman ei pärjää etenkään tämän luonnon lahjoittaman punapigmentin kanssa. Lapset eivät ole moksiskaan kun äiti jo tahtoo varjoon.

Vierailija

Jes ihania tuotteita kaipaisinkin iholleni! Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaa Marianne🌞

Chea

Nämä tulisi kyllä tarpeeseen! Tykkään kovasti olla auringossa ja pihalla ja olisi tärkeätä suojata ihoa! Toivottavasti tärppäisi :)

Suvi55

Tulis niin tarpeeseen jatkuvasti pienestäkin auringossa olomäärästä palavalle iholle..😎

Minnuska

Tarpeeseen tulisi, itsellä molemmissa poskissa maksaläiskät ja iho herkkä. Olisi hienoa kokeilla tällaisia hintavia tuotteita

Julia

Vau kuulostaapa ihanilta tuotteilta! Vaikka itselläni melko tumma iho onkin, kärsin aurinkoihottumasta, jonka takia kaikenlaisia aurinkotuotteita tullutkin käytettyä. Näitä tosin ei vielä, joten kiitos suosituksesta! :)

Maija

Aurinkovoiteen käyttö on todella tärkeää ja pidän hyvää huolta että koko perhe niitä käyttää! Olisipa kiva saada testiin tuollaiset luksustuotteet! Kerran on ollut Sensain kasvorasva ja oli kyllä tosi hyvä, harmi vaan että sen tuotanto lopetettiin! :)

NinS

Ilman suojakertoimia en aurinkoa nauti. Muuten atooppinen ihoni on entistä kuivempi talven tullen. Varmasti hyviä tuotteita nämä:)

Soili korhonen

Olisi sanoinkuvaamattoman Ihanaa saada tuommoiset tuotteet käyttöön! Ehdottomasti mukana arvonnassa☺

Vierailija

Osallistun arvontaan☺ Atooppinen, helposti palava, lähinnä vain punoittavaksi muuttuva keski-ikäinen ihoni kaipaisi laadukkaita tuotteita, joten peukut pystyyn...

Suski

Mielelläni testaisin näitä tulevalla kesälomareissulla Italiassa ☀️
Mukana arvonnassa 😊

Riitta T

Harmittaa, että ei tullut nuoresta asti suojattua ihoa. Hienoa, että nykyään on laadukkaita aurinkotuotteita kasvoille. Mukana arvonnassa :)

ET

Usein aurinkosuoja unohtuu vaikka auringossa tulee oleiltua poikkeuksetta aina kun aurinko esiin vain pilkahtaa. Olisi mukava kokeilla uusia tuotteita, josko sitten tulisi suojattua ihoa hieman paremmin :)

Arjuska

Mökkirannoille tarpeelliset tarvikkeet olisivat jos tuo aurinko vielä suostuisi paistamaan😊. Mukana ollaan.

Teija. S

Oi, minun maksaläiskät ja kuivahko iho janoaa kosteutta. Ehdottomasti arvonnassa mukana. Ja mukavaa kesää sinulle ja perheellesi!

Eline

Ooooooo! Kelpaisi kovin meillekin! Ollaan menossa merille perheen voimin loppukesästä ja mieluusti kokeiltaisi joko aurinkosuojaa tai sitten vaan tälle äitihenkilölle palauttavaa hoitoa :). Oikein lempeitä merituulia sinnekin :)!

Aurinkoinen

Iho kiittäisi varmasti tällaisista tuotteista! <3 ehdottomasti haluaisin hemmotella ihoani, koska sitä en valitettavasti aina ole muistanut tehdä!

Vierailija

Pakko osallistua, josko näiden tuotteiden avulla uskaltaisin taas ulkoilla aurinkoisinakin päivinä ja jopa ilman lippalakkia.

EijaK

Innu

Nyt kun tärppäisi!
Ihoni tarvitsisi juuri näitä voiteita. Huonolaatuiset tai liian rasvaiset aurinkovoiteet saavat naamani näppyiseksi.

Vierailija

Ihania tuotteita :) yritän myös itse aina muistaa laittaa aurinkorasvaa silloin kun menee ulos ja varsinkin kun on tullut ikää lisää niin on alkanut enemmän kiinnostaa ja huolehtimaan omasta ihosta.

Manteli

Arvonnassa mukana! Kuulostaa hyvältä, että aurinkosuojatuotteet ovat muutakin kuin paksuja, ihon rasvaiseksi ja näppyiseksi jättäviä voiteita. Ja erityisesti tuo after sun mask! Kuiva ja atooppinen ihoni kun ei yleensä kesäaikaan parane, niin kuin väitetään, vaan kuivuu entisestään.

Heidi

Olisi ilo kokeilla Sensain tuotteita! Itselläni on pisamia, joista jkv jopa tykkäänkin, mutta maksaläiskät (niitäkin on...) ei oo kivoja.

Vierailija

Pitkästä aikaa etelänmatka edessä ja nämä varmasti tulisivat tarpeeseen. Olisi ihana päästä testaamaan. 😍🌞

Hailuoto

Osallistun arvontaasi, todella tarpeen olisivat kunhan nyt ensin armas aurinko ja kesän lämpö hellisivät ihoa ja mieltä, Hailuoto

Tiia / Black + White = Grey

Näitä tuotteita olisi ilo päästä testaamaan. :) Aurinkoista kesän jatkoa!

Sanna

Sensain aurinkotuotteista minulla ei ole kokemusta, mutta kuulostavat ihanilta. Ensi viikolla alkaa loma, joten näille voisi olla silloin käyttöä!

Kaisa

Loman kunniaksi tulisi tarpeeseen, ei ole aurinkoa liiemmin täällä Turun suunnalla näkynyt😊

Anne K

Kiitos tästä postauksesta, vinkit hyvistä aurinkotuotteista tuli tarpeeseen! Ellei arpaonni potkaise, niin tiedän mitä etsiä :)

Vierailija

Tuotteet tulisivat tarpeeseen. Minulla on otsalla kaksi maksaläiskää, jotka tulevat esiin aina auringossa. Ja ne ovat todella isoja.

Poivron

Ehdottomasti mukana! Kuiva iho, loma ja päivittäinen pulikointi lasten kassa kaipaisi tasapainokseen jotain vastaavaa. Tällä hetkellä käytössä öljyt, mutta kokeilisin suurella mielenkiinnolla näitä kovasti kehuttuja tuotteita ☺️

Sanna

Nykyään pyrin käyttämään kasvorasvoja joissa suojakertoimet tulee automaattisesti mukana. Varsinkin kevät- ja kesäaikaan käteviä kun ei aina tarvitse läträtä aurinkorasvan kanssa.☀️

Johannna

Nämä tulis kyllä niin tarpeeseen. Olen nyt vasta +40v vasta oikeasti havahtunut siihen, että aurinko jättää jälkensä. Tykkään niin auringosta ja päivettyneestä ihosta, joten niistä en ole valmis luopumaan mutta paremmin pitäisi kyllä suojautua.

SannaElisa

Mukana arvonnassa :) Ihana kesäarvonta! Olen +50 ja olisi mahtava saada hieman luksusta arkeen ;)

Saija

Tämä sarja on nyt tänä keväänä tullut useasti vastaan eri tahoilla. Olisi mukava kokeilla, varsinkin, kun olen talvet etelässä.

Ronja

Tarpeeseen tulisivat myös tällekin ulkoilijalle ja varsinkin näin raskaana aurinko tosiaan vaikuttaa itselläni ihan eri tavalla! :)

Annaleena

Näitä olisi hienoa päästä kokeilemaan :) aurinkosuoja jää usein pois kun en voi sietää tahmeaa ja paksun voiteen levittämistä..

K=Katariina

Tottakia osallistun arvontaan, pidän Sensain tuotteista:) Harmi vain, että aurinko on ollut tänä kesänä harvinaista herkkua.

Sara06

Minäkin haluan nauttia auringosta enkä värjötellä sisätiloissa - silläkin uhalla, että aurinko vanhentaa ihoa. Toki suojaan ihoni huolellisesti ja vältän viimeiseen asti ihon palamista. Naamiota olisi aivan ihana päästä kokeilemaan, se varmasti tulisi tarpeeseen. 

Nanna V

Mukana minäkin! Olisipa ihana päästä testaamaan....kuulostaa ihan luxukselta😊. Aurinkoisia kesäpäiviä t.Nanna

Mmm

Kuulostaa eri hyvältä tuotteelta. Jes!
Maksaläiskiä kun nykyää herkemmin tulee.
Ois kiva päästä kokeilemaan☺.

Verde

Oi että, tätä luksusmerkkiä olisi ihana päästä testaamaan! :) Itselle myös pisamia pukkaa, kun aurinkoon katsookin. Niistä kyllä pidänkin<3

Jonttu

Oikein hävettää myöntää, etten ole koskaan käyttänyt mitään erikseen kasvoille suunnattua aurinkosuojaa - samaa yleis-Niveaa suihkutellut naamaankin ja toki saanut suojaa, mutta eihän se tuntuma kasvoilla nyt niin hyvä ole. :) Joten olisipa mahtavaa päästä testaamaan vielä näin luksusmerkin kasvoille suunnattuja aurinkotuotteita!

Titta

Ihanat tuotteet ja niin tarpeeseen :). Mukavaa kesää - superkiva blogi sulla, seuraan säännöllisesti!

Stina

Nautitaan pitkistä kesäpäivistä ja auringosta, silloin kun sitä on tarjolla. Mukavaa kesän jatkoa:)

Punatukkainen tyttö

Ihoni helposti palava, punoittava. Auringosta nauttiminen joskus tuskaa😒. Mukana arvonnassa, kiitos!

Vierailija

Olen käyttänyt muita Sensain tuotteita ja tykkään , en aurinkosuojaa vielä koskaan, olisi tarpeen..

Maijju

Moi! Minä olen aikamoinen auringonpalvoja, ja tykkään kokeilla eri kosmetiikkatuotteita. Jos arpaonni suosii, olisi hyvä tilaisuus testata näitäkin tuotteita.

Vierailija

Tulisivat just tarpeeseen paahteisessa Kreikassa ja varsinkin naamio kuulostaa houkuttelevalta. Ihania kesäpäiviä ☀️

Maria1609

Kiitos ihanasta blogista, kuvia on ilo katsella ja mielenkiinnolla luen ajatuksiasi maailman menosta.

Olisi ihana päästä kokeilemaan laadukkaita aurinkotuotteita.

Heidi

Mukana kesäisessä arvonnassa! Itselläni samat ajatukset suojautumisesta. Mutta näistä maksaläiskistä en välitä. 😉

Rydigirl

Liian usein,on tuo ihonhoito jäänyt huonolle hoidolle🙄
Joten innolla odotan, jos onni potkaisisi arvonnassa😊

Iidaelise

Vaikka Suomen kesä pistääkin parastaan (taas sataa...), aurinkoisten (ja vähän pilvistenkin) päivien varalle olisi ihana saada tälläiset vähän ylellisemmät suojatuotteet!

HannaPauliina

Ihana olisi päästä kokeilemaan! Ihoni palaa herkästi, mutta on huono ja rasvoittuva, jolloin tavisaurinkosuojat ovat auttamatta liian paksuja ja tukkivat inhottavasti ihon.

Kiitos arvonnasta!

MallaK

Olisi ihan uusi tuttavuus minulle, kokeilisin, jos vain voittaisin! Sormet ristiin ja jännäämään 👍🏻

TerhiKoo

Sensaista minulla ei ole (vielä) minkäänlaista kokemusta, olisi huippukivaa päästä testaamaan heidän tuotteitaan. Arvonnassa mukana siis :)

MerjaP78

Kuulostaa ihanan ylellisiltä! En omistakaan tällä hetkellä mitään tuotetta auringossa olon jälkeen laitettavaksi.

Aurinkoista kesää!

T: Merja

Vierailija

Tulisi tarpeeseen😊 mun naama ja koko kroppa on herkästi palava ja 50 suojakerroin on ehdoton

Pikkumyyx

Olen maailman huonoin suojaamaan ihoani auringolta!
Viimeisen vuoden aikana, olen opetellut muuten hoitamaan mm. kasvojani paremmin. Rasvaan aamuin illoin, kuorin ja käytän naamiota säännöllisesti. Vielä kun saisi tuon auringolta suojautumisen osaksi rutiineja....

Myy

Aurinkosuoja tahtoo aina unohtua, mutta ehkäpä muistaisin, kun käytössä olisi Sensain tuotteet ;)

Kaisa

Kreikan matka häämöttää edessä ja tällaiset tuotteet olisi kyllä pelastus herkästi reagoivalle iholleni.

Villinki

Auringossa oleilu on rentouttavaa, aurinkosuojien kanssa läträäminen ei aina niinkään. Kun oma hipiä tarvitsee suuria suojakertoimia, Sensain tuotteet kiinnostavat 😃!

Ihmemaan Lissu

Oi, olispa onnea, näitä haluaisin kokeilla!
Palan liian helposti, rakastan kesää, merta ja aurinkoa. Mukana siis minäkin!

SAMP

Rakastan Sensai-tuotteita! Aivan ihanat pakkaukset ja silkkinen koostumus. Aurinkotuotteita en ole kokeillut, mutta peukut pystyyn, jos nyt pääsisi testaamaan 😄

Vierailija

Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Taipumus herkästi aurinkoihottumaan, olisi tärkeä löytää tuote joka sopisi herkkäihoisellekin 👍

Miia

Onneksi ihmiset on nykyisin edes vähän viisastuneet aurinkosuojan käytössä. Itse opin kymmenisen vuotta sitten hyvältä, superruskealta mutta purjehdusta käyttävältä ystävältä, että suojakerroin kannattaa todelle olla 30-50. Joskus lapsena etelänmatkoilla ne 8-12 kertoimet oli ihan normaaleja, pitihän sitä ihoa suojata kun mennään etelään...

AnniSerina

Kuullostaa niin täydelliselle paketille. Sensai on muutenkin suosikkimerkkini ihonhoidossa joten olisi kiva päästä kokeilemaan merkin aurinkosuojaakin ☀️😎👌🏼

Anna

Itseäni usein mietityttää auringon vaikutukset - ihon vanheneminen ei niinkään hirvitä, mutta ne terveysriskit. Toistaiseksi markettituotteilla oon ihoani suojannut, mutta niiden sisällöistä on ollut vähän ristiriitaista tietoa, joten ois tosi kiva päästä kokeilemaan tällaisia laadukkaampia tuotteita. :)

EMK

Näitä kokeilisin mielelläni. Pisamia & maksaläikkiä löytyy minultakin, vaan eipä haittaa! 😊

Meri80

Mukana ollaan! Olisi ihana voittaa huippu tuotteita. ❤ kesä❤ aurinko❤ ja ihana inspiroiva blogi❤

Ilona2018

Pisamat on kivoja,maksaläiskät ei! Sikkinen tuntu iholla olisi hieno juttu! Kaikkien kokeilemieni tahmaisten voiteiden jälkeen👍🏻😊

Vierailija

Olenkin etsinyt kuumeisesti mieleistä aftersun tuotetta. Tämä kuulostaa täydelliseltä ❤ Kokeiluun siis!
Ihanaa kesää 😎

M

Oi, mukana ehdottomasti! 🙋
Mikäli suomen (sateisessa) kesässä ei tule oikein tarvetta niin loppu syksyn ulkomaan reissussa pääsis ainakin kunnolla testiin! 👌

SusannaK

Voih, kunpa onni suosisi ja pääsisi testaamaan!

Iho nimittäin kaipaisi kunnon suojaa - pigmenttiläiskiä tulee, vaikka yritän suojata.

Heidi L

Aurinkosuojia ei juuri ole kropalle tarvinnut tähän mennessä tänä kesänä miettiä, pitkät hihat ja lahkeet on olleet suojana. Mutta eilen juuri tein kylppärin inventaarion ja totesin, että kropalle pitäisi hankkia uusi tuote, tulisi siis paketti tarpeeseen.

AnuKristiina

Olisipa kiva päästä näitä huipputuotteita kokeilla, etenkin kun lomakin alkaa ihan näillä näppylöillä ja matka on tilattu :)

Hennikki

Mukana!😍Todellakin olisi kiva testata jotain muuta kuin kookosöljyä, jonka nimeen olen vannonut raskaana ja nyt imettäessäni, mutta aurinkosuojaahan siinä ei ole.

hanttavee

Minulla ja miehellä ongelmaihot, toistensa vastakohtia, meidän ikuinen (valituksen) aihe.
Itseäni houkuttelisi kovin tuon aurinkosuoja, sillä aikuisiän akneiho kaipaa "häviäviä" tuotteita ja atooppikko miehelleni, tuolle auringon palvojalle, taas tuo aftersun superkosteuttaja olisi varmasti vähintäänkin kokeilemisen arvoinen.

Hieman ohi aiheen, haluan mainita, vauva-arjesta palanneena blogiisi on ollut ihana huomata että viihdyn täällä lueskelemassa edelleenkin ja varsinkin ihastelemassa noita kuviasi!
Toivoisin juttua enemmän Norjasta/norjalaisuudesta ja kauniista kuvista kylästäsi 😉

Vierailija

Näitä olisi ihana kokeilla! Kaupassa olen aurinkopuuteria hypistellytkin, jäin miettimään onko kuitenkin aika tumma vaaleaihoiselle...? Mukana arvonnassa siis 😊

Elise

Ihana olisi testata Sensain tuotteita💗 Ne ovat täysin uusia tuttavuuksia minulle.

Aurinkoista kesää sinulle & koko perheellesi.

Pipsama

Juuri olisi hankinnassa hyvät aurinkotuotteet kasvoille ja vartalolle.

Sensain tuotteita haluaisin testailla, joten...mukana!

Katja

Tulis niin tarpeeseen tuollaiset ihon hoitotuotteet kun kaiken päivää on ulkona lasten kanssa ja naama auringossa (muuten on tänä kesänä aika pitkää vaatetta joutunut käyttämään!). Toi Sensai on jo niin ylellisen näköinenkin tuote että olis ihana päästä testaamaan:) Mukana siis arvonnassa👍

Merjuska

Todellakin kelpaisi purjehtijalle, ensi viikolla purjeveneestämme tulee taas kotimme neljän viikon ajaksi, suuntana ihana Tukholman saaristo.

Vipinen

Hyvää aurinkosuojavoidetta on niin hankala löytää, joten tätä voisi ehdottomasti testata! :)

Eveliina S

Oi kosteusnaamio kuulostaa ihan täydelliseltä, kun itsekin vietän paljon aikaa merellä työni puolesta. Ja ottamasi kuvat ovat taas niin ihanan kesäisiä, heti tuli tarve päästä uittamaan varpaita rantaveteen :)

VeeraIkonen

Elokuussa häämöttää Kreikan matka ja juuri pohtinut minkä merkin aurinkosuojat sitä hommaisi. Nämä tulisi todellakin tarpeeseen!!☺️

Anna

Ihana arvonta. Mukana! Juurikin taas poltin itseni Kreikassa kaikesta rasvauksesta huolimatta.

Anna Lontoosta

Albertiina

Olen punapigmentin omaava ja aurinko on usein pahin vihollinen. Joka kesä tuskastelen aurinkovoiteiden kanssa. Usein aurinkorasvaa laittaessani vaalea ihoni näyttää vieläkin vaaleammalta ja olo on tukala, kun iho on tahmainen, eikä hengitä.

Rodoksen lämpöön

Olisipa ihana päästä testaamaan nuo tuotteet, kun lähdetään parin viikon päästä Kreikan aurinkoon. Pidän Sensain tuotteista. Sarjan mascara on käytössä joka päivä.

Sofia

Tuo auringonoton jälkeinen kireys, hear hear! Ikään kuin ihon pinta muuttuu erilliseksi muusta ihosta, kova ja röpelöinen vaikka kuinka on yrittänyt rasvata. Eli olisi mahtavaa, päästä testaamaan!

Linnea

Oih pisamat ihania! Mulle niitä ei koskaan oo tullut eikä varmaan tuukkaan mutta väriä tulee kyllä suht helposti. Ja palamisenkin riski aina olemassa. Tarkkana pitää aina olla noitten rasvausten kanssa:) ihanaa kesää!

Zanna

Olisi todellakin tarpeen, kun lähes koko kesä menee Suomenlahdella purjehtien.
Ihanaa kesää!

//Sanna

JenniK

Tulispa tarpeeseen! Päivetys on mukava piristys kalpealle iholle, mutta suojauksesta ei saisi luistaa, ehkä yleellisellä suojalla tulis jätettyä itsensä huijaus pois ja laitettua suojaa aina kun ulos astuu!

MiiaHann

Ihanaa olisi päästä testaamaan näitä laadukkaita tuotteita, sillä ihoa todella täytyy suojata auringolta. Mukana kisassa!

Eijuska

Sensai on tuotemerkki, jota jo pidempään olen aikonut kokeilla! Nyt toivoisin siihen tilaisuutta. Samalla toivon myös että heinäkuu kääntyisi hieman aurinkoisempaan suuntaan😃🌞!

Vierailija

Kunnolliset aurinkosuojatuotteet puuttuu, joten olispa ihana saada vielä kun kesää on jäljellä paljon! 😊🌞

Lumikki

Mulla on ollut etsinnässä kasvoille sopiva aurinkosuojatuote. Nämä Sensain tuotteet kuulostaa kyllä ihan huipuille, kävisipä arpa onni!

TreSmåTroll

Oi, kuulostaa ihanilta tuotteilta! Näin kolmen pikkuisen lapsen äitinä suojaan kyllä lapset auringolta, mutta oma iho jää takaa-alalle kaikessa Säätämisissä... Ollaan parhaillaan auringosta nauttimassa ja tottakai mukana arvonnassa. Terkkuja Romaniasta?!😀

Susujo

Kuivahko ja herkkä iho sekä valoallergiavaatovat aina hyvät suojatuotteet iholle👍☀️ Nämä olisi varmasti hyviä👏

Mustikka

Hei ja kiitos kauniista blogistasi! Minulla on ihosyöpä kasvoissa, joten olisi tarpeen tuo korkea suojakerroin kasvoihin.
Hyvää kesää!

Teture

Voi kun nämä tulisi kyllä tarpeeseen. Sensai aurinkosuojatuotteet eivät ole tuttuja ennestään mutta merkkinä Sensai on ihan yliveto.

Kielo

Mukana arvonnassa! SPF50 aurinkosuojaa on pakko käyttää ympäri vuoden muuten tulee kaameita pigmenttilänttejä 🙈. Sensain tuotteet on poikkeuksetta ihania, mutta harvoin raskii investoida.

Heidi.H

Olen kuullut niin paljon hyvää tästä after sun naamiosta!<3 kumpa arpaonni suosisi tällä kertaa!

Kati

Mukana arvonnassa. Olen jo vuosia vältellyt aurinkoa (siis ettei sitä perinteistä ihon grillaamista mitä nuorena ;) ) ja käyttänyt aurinkosuojia ja olis ihanaa päästä kokeilemaan hyväksi havaittuja itselle uusia tuotteita :)

Sinii

Täälläkin tulee piisamia jatkuvasti lisää ja lisää eikä ole yhtään haitaksi :) Ihana arvonta joten ehdottomasti mukana!

Kaimanen

Oi, olen mukana arvonnassa ilman muuta! Suojakertoimet ovat juuri tätä päivää ja voiteen laatu merkitsee.

Katja

Oi joi, kuulostaa niin hyvältä! Lasten kanssa tulee ulkoiltua paljon ja kosteusvoiteelta tuntuva aurinkosuoja olisi nappi👌🏻☀️💛

Näytä kaikki kommentit (622)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017