*Kaupallinen yhteistyö Oslo Skin Labin kanssa*

 

 

Ihonhoito on mulle todella tärkeä kauneudenhoitorutiini ja paras meikki on luonnollinen, hyvinvoiva iho. Olen kuitenkin vähän laiskaa tyyppiä enkä jaksa käyttää kovin paljon aikaa tai rahaa kauneushoitoihin. Uskon - ja tiedän - lisäksi että paras hoito tulee sisältä; riittävä uni ja kunnon ravinto on kaikkia voiteita kullanarvoisempaa. 

Mulle sopii siis oikeasti tosi hyvin lisätä ravintoon näitä pieniä lisiä tukemaan täyspainoista ihonhoitoa. Yksi pussi jauhetta aamulla mehuun, smoothieen tai kahviin ja olet tehnyt jo paljon ihosi eteen - tekemättä mitään. Oslo Skin Labin kollageenilisä on hyvä boosti ravinnon muuten sisältämille rakennusaineille. Ja juuri kollageniahan iho kaipaa pysyäkseen raikkaan, kimmoisan ja terveen näköisenä.

Mulla ei juuri ole ryppyjä - tai siis ei häiritseviä ryppyjä. Tai sellaisia, että tuntisin itseni vanhemman näköiseksi, tiedättekö. Rakastan nenän päälle nyrpistäessä tulevia ryppyjä. Rakastan naururyppyjä silmäkulmissa. Rypyissä on usein karismaa ja persoonallisuutta. Mutta vanhan, velton ja harmaan näköisessä ihossa on vaikeampi nähdä charmia. Mulle ryppyjä suurempi harmi onkin aina ollut rasvainen iho ja suuret ihohuokoset - ja juuri ne ihohuokoset tuntuvat kummasti pienentyneen! Melkein kadonneen, nyt kun taas olen säännöllisesti muistanut ottaa kollageenilisää. Iho tuntuu napakalta ja terveeltä.

Veikkaan, että tässä iässä iho vaan tarvitsee tueksi hyviä apureita kauniin nuoren ulkonäön ylläpitämiseksi. On siis supertärkeää syödä terveellisesti ja monipuolisesti, mutta usein pienet ekstrat, kuten kollageeni, tekevät sen loppusilauksen ja pisteen iin päälle.

***

Haluatko kokeilla? Tilaamalla täällä saat ensimmäisen pakkauksen 60% alennuksella (hinta 14,30 euroa) ja siitä seuraavat lähetykset hintaan 35,70 euroa. 

Hyviä kesäisiä ihonhoitohetkiä ja aamupaloja. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram