*Kaupallinen yhteistyö Sensain kanssa*

 

 

Heippa, tulen tässä vuoden kuluessa julkaisemaan useamman jutun yhteistyössä Sensain kanssa. Sensai on meikeissä ollut jo vuosia mun luottomerkki (jos käytän voidemaista meikkivoidetta, on se toi Sensai Cellular performance cream foundation) joten kun yhteistyötä Sensain kanssa ehdotettiin, en voinut kieltäytyä. Sensain tuotteet ovat yksinkertaisesti liian hyviä. Rakastan Sensain voiteiden kunnolla silkkisen pehmeää koostumusta ja meikkivoiteissa se on mun mielestä ylivoimaisen luonnollinen ja peittävä.

No, tällä kertaa sain testiini ennen kaikkea kaksoiskosteutuksen. Eli hoitoveden ja kosteusvoiteen (lotion + emulsion tai creme) yhdistelmän. Olen muuten kasvoveden suurkuluttaja; käytän sitä aamuin illoin ja olen todella tarkka ihon puhdistuksesta. Siitä en koskaan luista, meikit on pestävä iltaisin pois ja aamulla iho puhdistettava uutta päivää varten. 

Tämä Sensain hoitovesi on todella riittoisa tuote eikä sitä edes voi saada ylimääräisiä tippoja ulos pullosta. Tavalliseen kasvoveteen verrattuna hoitovesi myös kosteuttaa ihoa ja parantaa voiteiden ja muiden tuotteiden imeytymistä puhdistuksen jälkeen - eli iho puhdistuu, saa paremman kosteutuksen sekä vielä tehokkaampaa hoitoa! Meille kasvovettä suosiville siis oikea tehotuote. 

Siksikin pidän Sensain hoitovesi -ideasta; hoitovesi on siis kasvovettä tehokkaampi kosteuttaja ja ihon kosteutus (joka meille 30+ naisille on erityisen tärkeää) alkaa tehokkaasti jo puhdistuksesta. Moni putsarihan kuivattaa ihoa; tässä vaikutus on päinvastainen. 

Todella ylellisen tuntuisia tuotteita, jotka levittyvät iholle kuin silkki. Sensai ei todellakaan pettänyt tälläkään kertaa.

 

Sensain kaksoiskosteutuksen tuotteisiin voit tutustua tarkemmin tämän viikon aikana Sokos- ja Stockmann-tavaratalojen Sensai-esittelyissä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram