Kaupallinen yhteistyö Oslo Skin Labin kanssa

 

Vanheneminen ei minua oikeastaan haittaa yhtään; vaikka puhuttaisi vain puhtaasti ulkonäöstä. Mun mielestä rypyt ovat hurmaava pieni lisä ja saattavat kertoa enemmän eletystä elämästä kuin itse ikävuosista.

Mutta on asioita, joita haluan yrittää välttää, kuten veltostuva iho. Väsähtänyt olemus. 

Mun iho on tällä hetkellä ehkä paremmassa kunnossa kuin ikinä. Tiedän, aurinko saa heti ihollani esiin tuhat pikku pisamaa pigmenttivauriota, mutta nekin ovat mulle vain persoonallinen oma lisä; niin kauan kun iho muuten on napakka ja terve, tykkään niistä. Mun omat henkilökohtaiset iho-ongelmani kuten juuri ihon veltostuminen, epätasaisuus ja suuret ihohuokoset ovat vähentyneet (tai lähes poistuneet) viime aikoina ja iho on ollut sileä ja kimmoisa. Voi olla, että alan vihdoin olla niin vanha ettei finnit ja epäpuhtaudet jaksa enää kiusata, mutta vanhenemisen sijasta syy taitaa olla ihan muissa tekijöissä - kuten viime aikoina käyttämissäni tuotteissa. Yksi suuri syy on Oslo Skin Labin The Solution -kollageenijauheessa.

Kollageenin tärkeys ihon vanhenemisen kannalta on tiedetty jo kauan ja sitä on tutkittu paljon. Oletteko lukeneet esimerkiksi Helsingin Sanomien artikkelin Ihon kunto kertoo koko elimistön vanhenemisesta? Siinä kollageenitutkija, professori Taina Pihlajaniemi kertoo selkeästi meille asiasta tietämättömille miten kollageeni toimii. 

 

”Ihossa on muihin elimiin verrattuna runsaasti soluväliainetta eli sidekudosta”, Pihlajaniemi selvittää. "Ihon soluväliaine taas sisältää runsaasti kollageenia. Sitä on ihon kuivapainosta jopa 70 prosenttia.

Juuri kollageeni on olennaisessa osassa ihon vanhenemisen kannalta, sillä sen ansiosta iho pysyy kimmoisena ja sileänä. Kun kollageenintuotanto vähenee, iho alkaa ohentua, ja siitä tulee herkempi vaurioille ja rypyille."

 

Kollageenin tuotanto tietysti vähenee ikääntymisen myötä ja iho veltostuu ja niitä ryppyjä syntyy, mutta nykyäänhän tähänkin voi vaikuttaa aika paljon. Vanha hyvä apu on C-vitamiini; tiesitkö, että se auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa? Jepp, sitäkin kannattaa siis nauttia runsaasti, kuten tiedämme. Kollageeni taas on molekyylinä niin suuri, että ihovoiteista se ei pääse ihon läpi imeytymään, joten sitä täytyy nauttia suun kautta.

Oslo Skin Labin ratkaisu on siis helppo; yksi pieni pussi kollageeni-jauhetta joka aamu kahvin tai mehun sekaan - hellävarainen ratkaisu, joka tuntuu toimivan! 

Tällaisista ratkaisuista pidän; ulkonäkö saa vanheta luonnollisesti, mutta pienillä apuvälineillä vähän kauniimmin. Kollageenilisä on taitanut tullut jäädäkseen mun valikoimiini.

 

Kommentit (15)

Vierailija
16/15 | 

Heippa. Osaatko sanoa sisältääkö jauhe kalaa? Useimmat kollageenivalmisteet sisältävät, ja näin kala-allergisena niiden käyttö ei onnistu...

Marjukka
17/15 | 

Mielenkiintoinen postaus, kuulostaa helpolta keinolta auttaa ihoa. Päätin tilata kokeiluun tuotteen, eihän se ota jos ei annakkaan!

Vierailija
18/15 | 

Mä olen jäänyt odottamaan, että miten ne Helein-ravintolisätabletit ovat auttaneet? Se missä olit mainoskamppanjassa mukana apteekeissa viime syksynä. Oletin, että käytät itse myös niitä. Tai huomasitko mitään eroa?

Q
19/15 | 

Moi! Mielenkiintoinen tuote, jonka vaikuttavalle aineelle, hydrolysoidulle kollageenille (Verisol) en löytänyt terveysväitettä. EFSA, Euroopan ruokaturvallisuusviranomainen valvoo ravintolisien terveysväitteitä. Se on arvioinut tässä tuotteessa vaikuttavan ainesosan, Verisol -peptidistä tehdyn tutkimusaineiston eikä ole löytänyt hakijan jättämistä ihmistutkimuksista (+1 in vitro ja eläinkoe), että kollageenihydrolysaatti vaikuttaisi ihon elastisuuden paranemiseen tai ryppyjen vähenemiseen. Toisin sanoen, tuotteen nauttiminen ei vähennä ryppyjä eikä paranna ihon elastisuutta. Hyvin todennäköistä on, että mahahapot ja ruoansulatusentsyymit tuhoavat kollageenin. Pahoittelen, että joudun kirjoittamaan kommenttini, mutta käsittelimme juuri elintarvikkeiden ja ravintolisien terveysväitteitä enkä voi alan ihmisenä mielestäni vaieta. Varsinkin näiden ravintolisien kohdalla käytetään virheellistä ja harhaanjohtavaa markkinointia. Toivon että ymmärrät. En kirjoita ilkeyttäni, vaan koska koen olevani vastuullinen kertomaan asiasta. Hyvää viikonloppua! Yst. P
https://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/3257 (<- EFSAn paneelin julkaisu. Itse tutkimustulos löytyy Abstract -osiosta)

Oslo Skin Lab
20/15 | 

Hei!

Tutkimusaineiston perusteella EFSA ei ota kantaa Verisol-kollageenin tutkimuksissa havaittuun ryppyjä vähentävään vaikutukseen. EFSAN arvion perusteella on toisin sanoen mahdotonta sanoa että tuotteen nauttiminen ei vähentäisi ryppyjä. EU ei arvioi ryppyjä ja ihon ulkonäköä ihon toimintaan liittyvinä seikkoina (a function of the skin), ja näin ollen hyväksyttyä terveysväittämää ei myönnetä väittämille kuten ”vähentää ryppyjä”.

“In a randomised, double-blind, placebo-controlled study, 114 women received daily for eight weeks 2.5 g VeriSol®P or a  placebo. The primary outcome of  the  study  was the volume of eye wrinkles. Secondary outcomes were the contents of pro-collagen type I, elastin and fibrillin in suction blister biopsies. The Panel notes that this study did not assess a function of the skin, and considers that no conclusions can be drawn from this study for the scientific substantiation of the claim.

Tämäntyyppiset väittämät käsitellään kauneuteen liittyvinä väittäminä – Beauty Claims, jotka eivät kuulu Nutrition and Health Claims Regulation (NHCR – Regulation 1924/2006) alaisuuteen.

http://www.foodsupplementseurope.org/sites/0023/uploads/content/publicat...

Ystävällisin terveisin,

Oslo Skin Lab

Vierailija
21/15 | 

Siis tätäkö ei saa kuin tilaamalla? Miksi ei myydä kaupoissa tai apteekeissa?

Emma
22/15 | 

Ihana hyvän mielen blogi sinulla! Löysin itseni tänne vasta vähän aikaa sitten, mutta olen kahlannut blogiasi nyt vuoteen 2014 asti. Tykkään sinun ja blogisi positiivisesta otteesta elämään. Saa itsekin iloisen mielen. Olet kaunis sisältä ja ulkoa! Oikea inspiraation lähde<3

Terveisin nuori opiskelija Helsingistä

Sini
23/15 | 

Kiitos vinkistäsi, mielenkiintoinen tuote. Kauanko tuotteen tehoa tulee odottaa? Koska siis huomasit ihosi kunnossa paranemista, kun aloitit sen käytön?

Mitä maksaa
24/15 | 

Olis kiva jos näissä kaupallisissa yhteistyökuviossa kerrottaisiin myös tuotteen hinta?

Delle
25/15 | 

Itse käytän kollageenia iltaisin, koska se imeytyy parhaiten tyhjään vatsaan otettuna, ja sen sisältämä glysiini-niminen aminohappo voi parantaa unen laatua. Ja elimistöhän korjaa itseään unen aikana.

 Ihotautien erikoislääkäri, Hanna Raitio kertoo Kotilääkäri -lehden 9/2016 artikkelissa:

"Sisäisesti nautitun kollageenin hyödyistä ihon rakenteeseen löytyy tutkimustietoa. Joissakin tutkimuksissa on osoitettu syödyn kollageenin vaikuttavan myös ihon terveyteen ja kimmoisuuteen. Tulos kuitenkin riippuu käytetyn kollageenin laadusta ja siitä, mistä kollageeni on peräisin."
"Sian kollageeni on kaikkein tehokkainta, sillä se muistuttaa rakenteellisesti eniten ihmisen kollageenia.
Lähi-idän maissa ihotautilääkärit säännönmukaisesti määräävät potilailleen kollageenia anti-age-hoidoksi."

Vierailija
26/15 | 

Hei, miten ne Vermannin Helein ravintolisät ovat toimineet? Sattumalta sukulaisen perheyritys, joten kiinnitin erityistä huomiota kun kamppanja alkoi syksyllä ;) Oli mukava kuulla, että olivat hankkineet mun suosikkibloggarin mainoskasvoksi!

Heidi66
27/15 | 

Moi! Olen seurannut blogiasi kauan. En edes muista, koska aloitin seuraamaan sinua. Mistä tuota saa? En ole koskaan meikannut ja jos olen, niin hillitysti. Se ei vaan ole koskaan ollut minun juttuni. Eli muuten ihoni on OK, mutta tuolla voisi vielä parantaa sitä.

Vierailija
29/15 | 

Mutta jos iho ei veltostu, niin eihän se myöskään rypisty. Jollei sitten laihdu niin paljon kasvoista, että tulee ihoon sillä tavalla väljyyttä:)

Topi
30/15 | 

Hei. Tämä tuote auttoi minua jo parissa viikossa. Käsien päälliset ja kaula, jossa kuivaa ja hyvin ohutta ( vanhaa 55v :) ) ihoa. Rasvaus ei ole auttanut, mutta tämä kyllä. Suosittelen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010