Se on rottinkinen riipputuoli (Parolan rottingilta saatu). 

 

Mun rakkaus syttyi lapsuudessa. Jaoimme kesämökin serkkujen perheen kanssa ja heidän mökkinsä jotekin niin viehättävässä ja vähän mystisessä yläkerrassa roikkui kaksi rottinkista tuolia. Varmaan juuri tällaista. En muista puhuinko rakkaudestani kauheasti kenellekään, mutta se seurasi kuitenkin vuosikaudet mukana, kunnes äiti muutama vuosi sitten toi haaveeni mulle lahjaksi Suomesta; Parolan Rottingin riipputuolin. Vihdoin.

Tuoli on roikkunut meillä parhaalla paikalla takan ja telkkarin välissä, siinä on istuttu, kiipeilty ja keinuttu. Se ei ole juuri koskaan ole ollut tyhjä. Se rauhoittaa aikuista ja viihdyttää lapsia.

Muuttaessani mietin, että riipputuoli on mun tärkein huonekalu. Että se seuraa tietnkin mukana. Mies oli kuitenkin yhtä rakastunut tuoliin kuin minä, enkä hennonut ottaa sitä omalta paikaltaan. Se on niin tärkeä kaikille. Sen poisvieminen olisi jättänyt ison tyhjän aukon.

Onneksi - tuhannet kiitokset - Parolan rottinki lähetti mulle samanlaisen. Lapset juuri tänään sanoivat, että nyt uusi koti tuntuu ihan kodilta. Nyt kun riipputuoli on paikallaan (ja myönnetään; nyt kun olen saanut myös telkkarin seinälle). Tämä on lisäksi paras riiputuoli istua, jota olen kokeillut. Tukea ja leveä, tässä saa vaan aina hyvän asennon.

 

Joistain huonekaluista vaan tulee niin tärkeitä. Mulle - ja nyt meille kaikille se on ehdottomasti riipputuoli. Pakko oikeastaan suositella koko Parolan rottigin valikoimaa nyt kun mahdollisuus on, sillä itse ottaisin sieltä melkein mitä vaan. Sohvapöydät ovat unelmaisia kuten rottinkiset sohvat ja korituolitkin.

 

Mutta riipputuoli on mulle niin monella tapaa koti. Ihan lapsuudesta asti. Sen sylissä on hyvä olla. <3

 

 

(Jos innostutte neulomaan pannan, löytyy sen ohje täältä.)

Ja terveisiä vanhasta kodista juuri nyt. Paljon vietetään aikaa edelleen yhdessä, kaikilla hyvä olla. Huonoja fiiliksiä ja päiviä tulee, mutta niitä nyt tulisi joka tapauksessa, ei niiltä välty kukaan. :D Tärkeintä on kompuroida niistä yli, mennä eteenpäin ja olla niin hyvä itselle ja muille kuin pystyy. <3

 

(Ps. Kiitos kivoista kommenteista - mulla on ollut vähän vaikeuksia niiden julkaisemisen kanssa etenkin puhelimesta käsin, joten älkää pahastuko jollei joku kommentti heti tule julki. Luen niitä kyllä ja painan julkaisunappiakin monta kertaa. :D Kyllä ne sieltä aina jossain vaiheessa. :))

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram