Tai ainakin tuuhennusleikkaus. Ja syysväri. Eli kampaajakäynti perjantaina! Olen varmaan joskus kävellyt kampaajalle kuvan kanssa, jossa naisella on ollut pidemmät hiukset kuin omat - ja toivonut vakavissani leikkauksella samanlaista. Jepp. Mutta sen sijaan tasapitkien hiusten kerrostamisesta saa aina vaikutelman pidemmistä hiuksista. Ihan oikeasti. Leikkautin nyt vain päällimmäisiä hiuksia ja alimmaiset saivat jäädä omaan pituuteensa (tai, tasattiin niistäkin muutama milli pois siistyiden nimissä). Heti tuntuu kuin hiukset olisivat pidemmät - ja tuuheammat. Tasapitkät hiukset eivät ole mun juttu, se on taas todettu. Tykkään tästä kerrostetusta mallista, niin paljon helpompi muotoilla. 

Perjantaina, ennen kampaajaa siivosin muuten kämpän lattianpesua myöten. Ihan siis tosi siistiksi. Kun palasin kampaajalta, oli täällä viisi poikaa ja Aino ja samanlainen kaaos kuin edellispäivänäkin. Koko poikakööri söi päivällisen ja jäi vielä yökyläänkin. 

Lauantaina, mutta etenkin tänään sunnuntaina aloin vähän ihmettelemään mikä eteisessä oikein haisi niin tympeälle. Löysin Ollin repusta neljä kalaa. Jepp. Isänsä poika. Oli ollut koulun jälkeen onkimassa ja unohtanut kalat reppuun kun pojat tulivat kylään. Onneksi muovipussin sisälle. Muuta siinä ne olivat muhineet lattialämmityksillä viikonlopun. 

Mulle tulee töihin opiskelija mukaan nyt muutamaksi viikoksi ja muutenkin tiedossa aika tiivis päivä; nyt hyvät unet ja hyvään maanantaihin. <3 Teille kanssa, toivottavasti viikonloppu on ollut hyvä ja arki niinikään.

Kommentit (37)

Vierailija
38/37 | 

Sulla on tuossa kuvien latauksessa joku kämmi. Samat kuvat uudestaan ja uudestaan, lähes 50 kuvaa. :-)

syksy
40/37 | 

Kauniit on hiuksesi ja nätti tuo sinun puserosi. Onko se mistä?

Tuikku
42/37 | 

Nyt on kyllä kuvat tulleet moneen kertaan :) Kiva hiusmalli, sopii sinulle hyvin :)

Laubba
44/37 | 

Huomenta, mistä toi ylläsi oleva neule on? Syyspäivät kun taas alkavat niin kaipaa jotain pientä piristystä ja söpöilyä vaatteissa

Jossuli
46/37 | 

Laitat aina niin kauniita kuvia että tulee hyvä ja rauhallinen fiilis😊 Tykkään sun sisustuksesta tosi paljon! Samantyylistä ruokapöytää oon ajatellut jo usesmman vuoden, ei oo vielä vaan sattunu kohille😄
Ihanaa syksyn alkua sinne! Ja hiukset on ihan aurinkoisen syyspäivän näköset 😊

Vierailija
48/37 | 

Hei! Sinulla oli joskus lyhytvartiset mustat kumisaappaat. Mitä merkkiä ovat? En mistään löydä hyvää yksinkertaista mallia ilman merkkilärpäkkeitä.

Vierailija
50/37 | 

Voitko ystävällisesti jo jättää perheesi ja varsinkin ex-miehesi (ehkä blogin nimeä myöten) postauksien ulkopuolelle. Täytyyhän sinun ymmärtää ettei ole millään muotoa korrektia liittää muita tähän omaan näkökulmaasi! Jos ei aiheita muita ole, ehkä pitkä tauko olisi paikallaan.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
51/37 | 

Hei😊 en voi jättää perhettä ulkopuolelle - sehän on tosi tärkeä osa mun elämää! Kamalastihan ne eivät täällä ole fokuksessa, mutta tietysti lapset joskus vilahtelevat ja saatanpa joskus harvoin mainita lasten isänkin; ei se mihinkään ole hävinnyt ja on mun elämässä aika tärkeä ihminen. Mun mielestä on sitäpaitsi huippua että Olli on saanut saman kalastusinnostuksen, mielelläni sen mainitsen ❤️

Laivakissa
52/37 | 

Ymmärrän hyvin, ettet jaksa tai pysty aina lukea ihmisten kommentteja. Vaikka olisit vahva, ei tarvitse sietää satuttavia sanoja. Mielipiteitä on niin paljon kuin ihmisiä. Mutta en ymmärrä, miksi toiset tulee negatiivisin kommentein esiin, sillä jos itseäni ei joku blogi viihdytä, niin miksi edes vaivaudun sivuille tai kommentoimaan. Kateus ja katkeruus pilaa ihmisen. Sinä ja blogisi on ilo silmälle ja mukava näin satunnaisen kävijän lukea. Onnellisia hetkiä syksyyn. 💛

Vierailija
54/37 | 

Vähän outo kommentti tolta vierailijalta. Täähän on sun blogi, ei hänen eikä kenenkään muun.

Heidi
55/37 | 

Hei ihan oikeesti.Miten jollakin voi olla tarvetta kommentoida noin ilkeästi ylipäätään mitään.Kertoo ihmisestä todella paljon.Ehkä olisi ollut helpompaa kommentoijalle siirtyä lukemaan muita blogeja.Johanna,jatka kirjoittamistasi omalla tavallasi välittämättä näistä heikommista (näin olisi oma isoäitini ed.kaltaisista ihmisistä todennut)

Tuulia
56/37 | 

Hei!

Kiitos elämänmakuisesta (ja silti kauniista!) blogista, jota olen seurannut nyt jo monta vuotta. Pakko sanoa, että edellisen kommentoijan toive "lasten ja miehen" jättämisestä ulkopuolelle korrektiuden nimissä tuntuu aika hämmentävältä! Jatka vain samaan malliin, eiväthän kummatkaan ole olleet blogissasi keskiössä vaikka arjessa asetelma on varmasti toinen. Kaunista syksyä ja voimia arkeen!

Vierailija
57/37 | 

Olet freessi nainen jolla kiva klassinen tyyli👍

Vierailija
58/37 | 

Ihana kalastusinnostus pojalla 😍 Vaikka voin kuvitella, että huokaus tuli löydön hetkellä..
Täytyy sanoa, että blogisi tuo tällä hetkellä kiireiseen elämään kutkuttavaa iloa. Kun näen kauniita kuviasi, tekee mieli laittaa omaakin kotia nätimmäksi. Pienillä jutuilla tulee arjesta luksusta ❤️

CaraMelle
59/37 | 

Hei Ihanuus,

Jatka vaan blogin kirjoittamista niin kuin ennenkin, samalla tyylillä, tää on hyvä.

Tuikku
60/37 | 

Kiva malli sulla hiuksissa,leikkautan itsekin kerroksittain seuraavalla kerralla (tasapitkiin kyllästynyt),ja kiva väri myös 😊😊😊

Vierailija
61/37 | 

Ei hyvää päivää näitä joitain kommentteja! Minusta on fiksua, jos ihmiset haluavat tulla toimeen toistensa kanssa eron jälkeenkin ja toinen on silti vielä tärkeä. Ja ihanaa Johanna, että olet löytänyt uuden rakkauden ja olet onnellinen, mitä et aikaisemmassa liitossa enään ollut. Kaikkea hyvää sinne Norjaan!

Tiitis.
62/37 | 

Oletkohan jossain vaiheessa aikeissa julkaista / vastata tuohon luonnonkosmetiikkaan liittyvään kysymykseen? :) Kiinnostaa se ihon väriä tasoittava tuote, kuulisin mielelläni siitä lisää.

Vierailija
63/37 | 

Ehdottomasti on ok mainita blogissaan myös perhe-elämä-sehän on iso ja tärkeä osa elämääsi. 💕Jos se jotakuta häiritsee, aina voi lopettaa lukemisen. Minä nautin kovasti lukiessani ajatuksiasi ja ihastellessani kuviasi. Kaikkea hyvää syksyyn! ❤️

Mallumallu
64/37 | 

Ei ole kalojen arvoista kohtelua tuo reppuum unohtaminen..

Sairaanhoitaja
65/37 | 

On tosi kiva lukea blogiasi. Meitä on perheitä eri elämäntilanteissa. On hienoa että jaat kokemaasi meillekin, siitä saa hyviä ajatuksia omaankin arkeen ja suhteeseen. Hyvällä asenteella pääsee pitkälle ja se käy ilmi sun blokista. On kiva seurata ihan sitä perusarkea kera hyvien ohjeiden 😊😊Ihanaa syksyn alkua siis sinnekin 😊

Heli_
66/37 | 

Hyvä Johanna. Tuo edellinen kirjoitus ei mielestäni edes ollut kommentoinnin arvoinen. Romukoppaan suoraan. Olisi laskenut kymmeneen ja vasta sitten kirjoittanut. Ehkä olisi jättänyt tekemättä. Kirjoitat kivasti kaikesta ja luen mielelläni tekstejäsi. Surullista, että joillakin ihmisillä on tarve loukata, mutta sehän kertoo vaan siitä, että itsellä ei ole kaikki hyvin. Yritä 'kömpiä' tuollaisten tekstien yli ja jatka samaan malliin. Kiitos sinulle ja hyvää syksyä🍀

Vierailija
67/37 | 

Voitko ystävällisesti jo jättää perheesi ja varsinkin ex-miehesi (ehkä blogin nimeä myöten) postauksien ulkopuolelle. Täytyyhän sinun ymmärtää ettei ole millään muotoa korrektia liittää muita tähän omaan näkökulmaasi! Jos ei aiheita muita ole, ehkä pitkä tauko olisi paikallaan.

Ehkäpä Sinun olisi paras pysyä pois tästä blogista. Niin yksinkertaista se on!

La mama
68/37 | 

Hei! Olen kovasti tykästynyt sisustyyliisi. Yksi asia kuitenkin ihmetyttää, kun vertaan kuvia kodistasi omaan kotiini... missä on kaikki roina? :D pienen lapsen äitinä ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä säilytysratkaisuista.

Vierailija
69/37 | 

Kiitos inspiroivasta ja kodikkaasta blogistasi,sitä on ilo lukea. Outo kommentti jollakulla tuossa aiemmin,minusta käsittelet perheesi asioita nimenomaan asiallisesti ja lämpimästi. Mukavaa syksyä!

Vierailija
70/37 | 

Heippa, hauskaa miten leikkauksella voi tosiaankin ”pidentää” hiuksia. Itsellenikin on joskus tehty samoin. Kyselin ”mun koti” postauksissa sun ruutumatostasi. Kertoisitko mistä se on?

Mukavaa ja rakkaudentäyteistä syksyn jatkoa ❤️

Vierailija
71/37 | 

Johanna, unohdat tyystin edellisen kommentin. Luen mielelläni tekstejäsi ja tottakait kirjoitat perheestä. Toivoisi ihmisten jättävän kommentoimatta, jos ei löydy kaunista sanottavaa. Hyvää syksyä sinun koko poppoolle.

Leenamartta
72/37 | 

Hei Johanna :)

tahdon vain sanoa: hei älä koskaan ikinä muutu, pidä blogisi juuri tälläisenä kuin se on- kun tämä on vaan niin hyvän mielen tuova kaikkineen.

Lämpimät terveiset sinne teille ....

Vierailija
73/37 | 

Tekisitkö jonkun meikkausopastuksen? Kertoisit mitä tuotteita käytät ja miten? Ja mihin kohtaan yms 😊 Sulla on aina niin kaunis meikki. Käytätkö rajaustussia päivittäin?

Vierailija
74/37 | 

Hmmm, oletko nyt sitten päässyt satamaan vai seilaatko avielä etsien.... Rakastan sun neule ohjeita, olen kutonut jo kolme "riddaria" näillä sun ohjeilla! 😘😘😘😘😘😘😘😘

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010