Ihan ensin pieni tarkennus edelliseen aurinkotuolijuttuun; merkitsin postauksen "Kaupalliseksi postaukseksi", sillä vaaleanpunainen neule oli saatu. Aurinkotuolit, joita koko postaus oikeasti käsitteli, ovat siis ihan normaaliin tapaan itse ostetut. Varmaan vähän epäselvästi ilmaisin asiaa, niin selvennän nyt. :) 

Mutta huomaatteko mikä takapihalla on uutta? 

Betoniseinämälle on tullut neljän metrin hernemaa. Huomaatte, että kuvissa vilkuu tollainen kahden hirsipuun korkuinen aitaus. Se on vajaa puoli metriä syvä ja reilut neljä metriä pitkä ja sisältää aika paljon herneitä. Me olemme koko porukka aika hulluina herneisiin, eikä täältä niitä saa kuten Suomessa. Kesän paras herkku. Oikeasti, me syömme niitä helposti monta litraa päivässä Suomen lomilla. Nyt oli pakko laittaa kunnon oma hernemaa. Kesä pelastettu. :) :) 

Ja on takapihalla uutta jämäkivilaatoista rakennettu pyöreä alue tuoleille. Ettei istutussaareke tunne itseään ihan yksinäiseksi ainoaksi ympyräksi sorapihan keskellä. 

Mun mekko on jostain hassusta nettikaupasta ostettu. Olisiko ollut Little Lace. Tiedättekö sellaisia, joista saa (ainakin minä jostain syystä saan) mainoksia facebookiin ja instagramiin koko ajan. En ihan oikeasti yleensä/usein sorru, mutta Little Lace osoittautui ihan hyväksi, voin suositella. Tykkään erityisesti mekon selkäosasta ja leveistä helmoista.

Mekko on sitäpaitsi ollut tosi paljon hommissa. Perjantaista alkaen olemme siivonneet ja kunnostaneet Olavin taloa asuntonäyttöjä ja myyntiä varten. Tänään on vihdoin näyttö - tuntuu ihan siltä kuin olisi loma alkanut kun saa olla kotona eikä tarvitse pakata, pestä, lajitella ja puunata ja juosta rappusia ylösalas pahvilaatikoita sylissä. Nyt toivotaan vaan että talo ostetaan. 

Tänään vois vaikka ihan pestä hiukset ja näköjään laittaa niihin jonkun hyvän kosteuttavan hoidon. Mut treeniä en taida tehdä tänäänkään. Muuttohommissa olen joka ilta miettinyt, että huomenna treenaan... Ja aina menee iltakymmeneen ennen kuin ehtisi ja sit on vaan liian myöhä. 

Ei se mitään. Tää on tällainen vaihe. Muuttovaihe. Ja oman pihan ja hernemaan hoitovaihe. <3

Huomenna sitten treeni. Ehkä.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010