*Kaupallinen yhteistyö Fazerin kanssa

 

Heippa, oletteko selvinneet äitienpäivästä arkeen? Täällähän äitienpäivää vietetään joskus helmikuussa (ei siis nyt), joten mulla oli ihan tavallinen viikonloppu. Ja tavallinen maanantai, mies reissussa.

Kaikki vanhemmat tietävät, että joskus, kun tulee väsyneenä ja nälkäisenä töistä - kun kämppä on vähän kaaoksessa, saattaa kolme poikaa sohvalla pelaamassa olla pieni stressitekijä. Vähän alkaa nolottaa kaikki sotkutkin siihen muun kiireen päälle. Jotenkin tekisi mieli sanoa, että tehkää hyvänen aika jotain järkevää. Siivotkaa. ;)

Silti se on niin parasta, että lapset tuovat kavereita kotiin. Ei niille ainakaan hermostua voi.

Ja kun voi ihan hyvin tehdä välipalaksi kunnon smoothiet ja tarjota keksit. 

Vitsi että olin suosittu. Pojilla oli hyvä fiilis ilta kahdeksaan asti.

 

Ja entä mulla? Pieni maistuva lepotauko. Herkutteluhetki stressin ja suorittamisen sijaan. Puikot ja langat käteen ja poikien viereen sohvalle smoothien ja keksin kanssa. (Ohjetta vaaleanpunaiseen tulee pian! ;)) Sen tietää jo varmaan koko perhe, että jos saan hetkeksi puikot ja langat käteen ja kyytipojaksi jotain herkkua, olen varmasti mukava tyyppi koko loppupäivän. Ja joskus se todella kannattaa. 

Vieläkin on hyvä olo. Omasta puolesta ja poikien.

 

(Kuvissa siis Fazerin fantastisen herkkullisia uutuuskeksejä Suklaa Mousse ja Caffe Latte, vaarallisen hyviä! )

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram