^Pokemonjahdissa lasten kanssa niin pitkälle iltaan että lopultansa pystyi jopa laittaa neuleen päälle. Ehkä puoli kymmenen maissa. Vähän se oli vieläkin liikaa mut teki niin mieli.

Mulla olisi vielä yksi päivä töitä ja sitten taas kesäloma mullakin. 

Mietin tässä yhtenä päivänä että olen elänyt aika rikasta elämää. Uskaltanut tehdä juttuja ja tehnyt niin, että itsellä on aina ollut ihan tasapainoinen olo. Kaikki ei teitenkään riipu itsestä, mutta sitten niihin uusiinkiin, ei-valittuihin tilanteisiin on sopeutunut kiitollisuudella ja tyytyväisyydellä siitä, että meni näinkin hyvin. Ja sitten ne ovat menneet hyvin. Paljon on asenteesta kiinni. Kuten sanottu, eihän mulla mitään kummallista ole ja monella on varmaan paljon paremmat puitteet tai lähtökohdat niin sanotulle hyvälle elämälle. Mutta mulla on just kaikki mitä tarvitsen. Elämä on seikkailu ja niin kauan kun on elämää on toivoa. Asioille pitää vaan sanoa kyllä, ihmisille hymyillä ja muistaa olla kiitollinen kaikesta mitä saa koska kaikki on plussaa eikä me paljoa tarvita.

Eikö? :)) 

 

Yksi rauhoittava kesälomafiilistelybiisi vielä taas. Musiikki on muuten ainakin mulle yksi hyvä ilmainen keino saada heti parempi fiilis, unohtaa kurjat asiat ja jotenkin saada vähän enemmän uskoa itseensäkin, niinkuin itsetuntoa. Ja tää on niin parasta terassimusiikkia (Natirus muutenkin, jollette ole vielä tutustuneet) ! <3 Olkaa hyvät:

 

 

Kommentit (6)

Vierailija
7/6 | 

Kiitos. Elämä on lyhyt ja yllätyksiä täynnä. Nauttikaamme joka hetkestä <3

Jade
8/6 | 

Tykkäsin kovasti musiikista <3 Otsikosta ajattelin että nyt on Norjassa jotkut vaalit.. hölmö minä. Olet onnekas kun on vielä lomaa jäljellä, minulla viimeiset lomapäivät käsillä. Tosin tuntuu että toukokuinen huippulämmin kesä on jatkanut tätä meidän normaalia kesää monella kuukaudella. Lämmintunnelmaisia kuvia lapsistasi, varsinkin tuo äiti-poika kuva on hellyttävä.

Eevo
10/6 | 

Tuo sun asenteesi on ihailtava, eli se, että ymmärrät myöskin vastoinkäymisten kuuluvan elämään. Joskus meillä ihmisillä tuntuu olevan sellainen asenne, että jäädään märehtimään ja uhriutumaan liikaa menneeseen. Mut kyllä taas jäin suu auki katsomaan, kuinka upealta sä näytät! Eräs kaverini väitti kateuden kuuluvan naisten luontaisiin ominaisuuksiin. Ei kai! Itse ainakaan en tunnista itsessäni moista. Tai ehkä vähän oon kade, kun näytät niin upealta? Mutta ainakin tunnustan sen! Toivottelen sinulle ihan parasta mahdollista elämääsi ja lomaasi, Johanna!

Mm
11/6 | 

Minäkin luulin, että on heinäkuussa vaalit! 😁 Mutta kauniit vaaleat teillä heinäkuussa. Ihania helteisen kesän kuvia!

Vierailija
12/6 | 

Minäkin luulin että Norjassa vaalit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010