Heinäkuiset heipat! 

Olipa muuten kiva kuvailla taas - ja kiva tulla tänne. 

Miten teidän heinäkuu on alkanut? 

Me paettiin ruuhkaisinta lauantaita taas merelle, annettiin lasten tutkia rantavesiä ja miesten kalastaa veneessä. Makailtiin kalliolla ja istutiin hiekassa. Höpistiin juttuja. Kuljettiin pienen viidakkopolun läpi vastarannalle kurkkaamaan onko siellä ketään. Ajettiin hullun kovaa veneellä. Ihmeteltiin ettei merituulikaan ollut kylmä.

Jätettiin lapset lapsenvahdille ja lähdettiin kesäkonserttiin aikuisporukassa. Kuplia lasissa, hyvää musiikkia ja auringonlasku. Tapasin erään tutun toisesta kaupungista ja esittelin Hilden, hyvän ystäväni. Unohdin esitellä mieheni, vaikka sekin siinä vieressä seisoi. Hilde oli ikäänkuin luonnollisempi valinta eikä kukaan edes ihmetellyt. Älkää enää kysykö multa parisuhdeneuvoja. ;) 

Ja niin, katseltiin konsertti kainalossa heiluen. 

Mulla ei ole kesälomaa vielä viikkoihin. Ja silti on, näissä hetkissä. En odota lomia tai vapaapäiviä nauttiakseni tästä kesästä. Parhaat hetket, kesä ja loma ovat just nyt. Kesän paras hetki saattaa olla mansikkakulhon kanssa rappusilla. Tai kävelymatka veneeltä kotiin ihan tavallisena päivänä. Mikä tahansa pieni hetki, joka jää mieleen.

Lomalla ei todellakaan täydy matkustaa, lomalla täytyy tuntea. Lomalla täytyy olla aikaa tylsistyä sen verran, että ehtii tuntemaan ja aistimaan. 

Sitä olen tehnyt heinäkuun ekat. Joten mulla on kai vähän niinkuin loma. <3

 

PS, Kiitos taas kommenteista - vastailin nyt ed. postaukseen parhaani mukaan. :)

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (8)

Vierailija
9/8 | 

Oon huomannut, että monesti jää parhaiten mieleen sellainen hetki, jota ei ole suunnitellut. ei onnea oikein voi suunnitella, se vaan tulee kun on hyvä olla.

Vierailija
11/8 | 

Mnkä merkkiset sun aurinkolssit on?

Vierailija
12/8 | 

Onko Hilde tuo tummatukkainen kaunotar? en siinä tapauksessa yhtään ihmettele jos mies jää hieman takapuolelle ajatuksissa.

KastehelmiB
13/8 | 

Ihana kirjoitus ja niin totta! Kunpa aina muistaisimme nauttia jokaisesta pikku hetkestä. Täällä Suomessa on viime viikkoina kuullut ihmisten voivottelevan, kuinka surkeat ilmat ovat olleet, ettei edes tee mieli lomalle. Loma on lomaa, vaikka sataisi vettä. Itse voimme tehdä siitä parhaan mahdollisen omilla valinnoillamme.

Saara
14/8 | 

En yhtään ihmettele, että blogisi on supersuosittu. Jostain syystä piipahdin vasta nyt ensimmäistä kertaa visiitille. Näytätte kuvissa onnellisilta ja tunnelma on kohdillaan. Mukavaa kesän jatkoa!

Merita
15/8 | 

Ihania kuvia ja onnellisuuden noista hetkistä näkee kauas <3 Voin ihan tuntea tuulen kasvoilla ja meren tuoksun...

Nautitaan kesästä, auringosta, ystävistä ja myös niistä sateisista villasukkapäivistä. Ihanaa viikkoa. 

Vierailija
16/8 | 

Hei Johanna! Ihania kuvia ja tunnelmaa! Mistä oot ostanu ton sun shortsipuvun? Ihanat värit!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010